Förstoring av bild

Vattenslang Gardena Comfort HighFlex 3/4", 50 m

Art nr: 1263280
Gardena
0 (0)

Gardena Comfort HighFlex är en frostsäker vattenslang med Power Grip-profil som garanterar perfekt anslutning mellan slang och slanganslutning. Slangen klarar upp till 30 bar och den täta spiralnättextilen gör att slangen varken snor sig eller slår knut på sig själv.

25 års garanti!

1199 :-
(959,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-07-16 14:46

Egenskaper för Vattenslang Gardena Comfort HighFlex 3/4"
Med Gardenas vattenslang Comfort HighFlex får du de bästa förutsättningarna för en praktisk och flexibel användning i din trädgård. Power Grip-profilen garanterar en perfekt fästkraft och säker anslutning mellan slangen och slangkopplingen, något som många trädgårdsägare länge önskat sig. Power Grip-tekniken gör att de griper fast i varandra som kugghjul och kopplingen kan inte lossna.

Den tjocka spiralnättextilen av hög kvalitet med två spiraler som verkar i motsatta riktningar gör vattenslangen tryckbeständig och att den behåller formen, men samtidigt är den mer flexibel vid användning än Comfort Flex-slangen. Detta beror på spiralernas ökade densitet, vilket gör slangen mer flexibel och mer lätthanterlig och slangen varken snor sig eller slår knut på sig själv.

Kvalitetsslangen Comfort HighFlex är 50 meter lång och klarar enkelt tryck på upp till 30 bar.

Andra tittade även på
Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp