Gå till huvudinnehållet

Vattenkopp LaGée Polyself Plus

LaGée Polyself Plus är en pålitlig och mångsidig vattenkopp i lackerat gjutjärn för större vuxna djur, som kreatur och hästar, men även kalvar, getter och får. Vattenkoppen är utrustad med en stänkskyddad tryckventil. Kan enkelt bytas mot horisontell eller vertikal tunga, som finns som tillbehör. Kapacitet 7 liter/minut vid 5 bar.

Egenskaper

 

Egenskaper för Vattenkopp LaGée Polyself Plus
Vattenkoppen är utrustad med LaGées patenterade vattenhus Technipilot Body för en praktisk och användarvänlig hantering. Ställbart flöde och möjlighet att enkelt stänga av vattnet vid service, rengöring och reparation. 

Koppen levereras med anti-spillkant och även multikopplingen Polycross för ökade möjligheter vid anslutning. Utrustad med ett dräneringshål, Ø 22 mm, som sitter skyddat av koppens kontur i botten av koppen och som underlättar rengöring. Ställbart vattenflöde från 0-18 L/min beroende på vattentryck. Kraftig montageplatta med 2 öppna hål i botten för enkel installation.

Polycross är en multikoppling för vattenledningen som gör att man inte behöver bekymra sig för i vilken riktning man vill att vattnet i ett system ska fortsätta eller vilken standardstorlek man har på sin vattenledning (1/2” eller 3/4”) – båda kan anslutas. Denna korsformade koppling, som levereras med 4 ändpluggar, gör att DU kan ansluta kopparna till en slinga, t ex ett frostfritt varmvattensystem.

Teknisk data
Anslutning: 1/2" (utvändig gänga)
Kapacitet: 7 liter/minut vid 5 bar
Storlek (b x d x h): 276 x 340 x 165 mm
Infästning c/c: 4-hålsfäste: 110 x 76 mm
Polycross: Ja
Anti-spill: Ja