Gå till huvudinnehållet

Vattenkopp LaGée Polyfirst Plus

LaGée Polyfirst Plus är en vattenkopp i lackerat gjutjärn för mindre djur, som kalvar, getter och får. Utformad för att locka yngre djur till att lära sig dricka genom lukten av vatten. Kapacitet 7 liter/minut vid 5 bar.

Egenskaper

 

Egenskaper för Vattenkopp LaGée Polyfirst Plus
Vattenkoppen har LaGées patenterade vattenhus Technipilot Body för en praktisk och användarvänligt hantering av vattenkoppen. Utrustad med bland annat ställbart flöde och möjlighet att enkelt stänga av vattnet vid service, rengöring och reparation. 

Koppen levereras även med multikopplingen Polycross för ökade möjligheter vid anslutning. Under vattenventilen sitter dräneringshålet, Ø 22 mm, som underlättar rengöring av vattenkoppen. Ställbart vattenflöde från 0-18 l/min beroende på vattentryck. Kraftig montageplatta med 2 öppna hål i botten för enkel installation. Utrustad med stänkskyddad tryckventil.

Polycross är en multikoppling för vattenledningen som gör att man inte behöver bekymra sig för i vilken riktning man vill att vattnet i ett system ska fortsätta eller vilken standardstorlek man har på sin vattenledning (1/2” eller 3/4”) – båda kan anslutas. Denna korsformade koppling, som levereras med 4 ändpluggar, gör att man kan ansluta kopparna till en slinga, t ex ett frostfritt varmvattensystem.

Teknisk data
Anslutning: 1/2" (utvändig gänga)
Kapacitet: 7 liter/minut vid 5 bar
Storlek (b x d x h): 276 x 255 x 143 mm
Infästning c/c: 4-hålsfäste: 110 x 76 mm
Polycross: Ja
Anti-spill: Nej