Gå till huvudinnehållet

Vattenkopp LaGée Polydrink Double

En större vattenkopp i lackerat gjutjärn för större vuxna djur, som kreatur och hästar, men även kalvar, getter och får. Koppen är försedd med LaGées patenterade vattenhus Technipilot Body i dubbelutförande. Kapacitet 7 liter/minut vid 5 bar.

Egenskaper

Den här koppen passar utmärkt när man till exempel vill försörja två avdelningar i ett inomhusstall. Som standard är koppen utrustad med dubbla rörventiler.

Rörventilerna är tillverkad med stänkskyddad utformning, men man kan enkelt ersätta den ena eller båda med en tunga för att anpassa koppen beroende på djur. Vattenhuset Technipilot Body ger en praktisk och användarvänligt hantering av vattenkoppen, med bland annat ställbart flöde och möjlighet att enkelt stänga av vattnet vid service, rengöring och reparation. Anslutning: 1/2" utvändig gänga bakifrån. Koppen kan också kompletteras med anti-spillkant, skyddsram och multikopplingen Polycross för ökade möjligheter vid anslutning. Utrustad med ett dräneringshål, Ø 22 mm, som underlättar rengöring. Ställbart vattenflöde från 0-20 l/min beroende på vattentryck. Kraftig montageplatta med 2 öppna hål i botten för enkel installation.

Technipilot Body sitter i vår dubbelvattenkopp. Dubbelkopparna är en hos oss mycket efterfrågad produkt och där har vi nu med LaGées vattenkoppar med lösningen Tehnipilot Body ger möjlighet att kombinera olika trycken efter önskemål. Koppen vi har är utrustad med rörventil men då kompletterar man enkelt med antingen horisontell eller den nya vertikala tungan.  

Polycross är en multikoppling för vattenledningen som gör att man inte behöver bekymra sig för i vilken riktning man vill att vattnet i ett system ska fortsätta eller vilken standardstorlek man har på sin vattenledning (1/2” eller 3/4”) – båda kan anslutas. Denna korsformade koppling, som levereras med 4 ändpluggar, gör att man kan ansluta kopparna till en slinga, t.ex ett frostfritt varmvattensystem.

För att skydda koppen från stötar bör skyddsbygel LaGée Polydrink Double monteras som stöd.

Anslutning: 1/2" (utv gänga)

Kapacitet: 7 liter/minut vid 5 bar

Storlek (b x d x h): 431x340x165 mm

Infästning c/c: 4-hålsfäste: 110x76 mm

Polycross: Tillbehör

Anti-spill: Tillbehör