Förstoring av bild

Vattenkopp LaGée Polyflex Plus

Art nr: 1207591
LaGée
0 (0)

En stor och flexibel vattenkopp med rörventil i formsprutad polyethylene för kreatur, kalvar, hästar, getter och får. Utvecklad för att enkelt möta och följa med när den utsätts för tryck från djuren. Koppen klarar upprepade kontakter och återfår formen när trycket släpper utan att den omformas eller går sönder. Kapacitet 7 liter/minut vid 5 bar.

675 :-
(540 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Storköpspris: Handla 5 eller fler för 526,00 (420,80 exkl. moms) / st.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-06-22 07:05

LaGées patenterade vattenhus Technipilot Body ger en praktisk och användarvänlig hantering, med bland annat tällbart flöde och möjlighet att enkelt stänga av vattnet vid service, rengöring och reparation. Anslutning: 1/2" utvändig gänga bakifrån. Utrustad med tryckventil, med stänkskyddad utformning. Kan enkelt bytas mot horisontell eller vertikal tunga, som finns som tillbehör. Levereras med multikopplingen Polycross . Utrustad med ett dräneringshål, Ø 25 mm, som underlättar rengöring. Ställbart vattenflöde från 0-18 l/min beroende på vattentryck. Kraftig montageplatta med 2 öppna hål i botten för enkel installation. 

Stödbyglarna på baksidan av polyflex-kopparna kan enkelt klippas bort. Detta för att underlätta när en kopp med multikopplingen polycross ska monteras på väggen med vattenförsörjningen underifrån.

Läcker dina vattenkoppar? det kan bero på ett för högt vattentryck. En reduceringsventil kan vara lösningen för att unvika att vattenkopparna står och läcker. 

Anslutning: 1/2" (utv gänga)

Kapacitet: 7 liter/minut vid 5 bar

Storlek (bxdxh): 240x320x160 mm  

Infästning c/c: 4-hålsfäste: 110x76 mm

Polycross: Ja

Anti-spill: Nej
 

För att skydda koppen från stötar bör skyddsbygel LaGée medium monteras som stöd.

Andra tittade även på
Tillbehör