Gå till huvudinnehållet

Vattenfontän Petsafe Drinkwell 360 Plast 3,8L

Art.nr:1245987

Drinkwell vattenfontän håller vattnet fräsch längre och lockar ditt husdjur att dricka. Fontänen klarar upp till 3,8 liter vatten åt gången.

Produktdetaljer

Vatten som rör sig från en dricksfontän uppmuntrar både katter och hundar att dricka oftare och hjälper till att hålla husdjuret väl hydrerat. Överst på dricksfontänen finns en justerbar del som låter dig välja mellan fem olika typer av vattenstrålar. Dricksfontänen har även en rund design som gör att flera husdjur kan dricka från den samtidigt. Drinkwell vattenfontän har utbytbara kolfilter och skumfilter som tillsammans tar bort hår, skräp och ger vattnet en bättre smak. Fontänen är lätt att rengöra med delar som kan diskas i diskmaskinen.

  • Färskvatten som flödar genom två olika filter
  • Skålen rymmer 3,8 liter vatten
  • Gummistöd på undersidan hindrar fontänen från att glida på golvet
  • Diskmaskinssäkra delar
  • Dricksfontänen använder utbytbara filter: PetSafe Drinkwell 360 Kolfilter filter 3 st., Och PetSafe Drinkwell Foam filter 2 st.

Petsafe

PetSafe är ett amerikanskt varumärke som är känt för sina innovativa och elektroniska husdjursprodukter. Målet är att underlätta vardagen för dig som husdjursägare och förbättra välbefinnandet hos dina fyrbenta vänner. Från katt- och hundluckor till tjusiga vattenfontäner.