Förstoring av bild

Vattenautomat LaGée Polytherme, 2 bollar

Art nr: 1207597
LaGée
0 (0)

Vattenautomat som genom sin isolering håller ner temperaturen på sommarvattnet och tillsammans med djuren isolerar mot kyla under vintertid - utan att el är ansluten.Passar till kreatur och häst. Kapacitet på 75 liter/minut.

6500 :-
(5200 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Delbetala från 595 :- kr/mån
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-08-12 12:16

Till grundmodellen kan du enkelt komplettera med en mycket praktisk skålinsats som kan användas istället för bollen då du vill att djuren lättare ska komma åt vattnet. Samtidigt släpper den inte ner onödig smuts i automaten - helt enligt LaGées grundtanke om enkla och kompletterbara system. Med insatserna blir automaten även möjlig att använda till getter och får. 

Automaten är isolerade och håller en vattentemperatur mellan 3-5°C beroende på omständigheterna. Minst 20 djur krävs för att Polytherme skall vara frostfri vintertid. Försedd med rostfri flottör med en kapacitet på 32 l/min (vattentryck 3 till max 5 bar). som håller konstant vattennivå. En patenterad öppning gör automaten till en av de enklaste och snabbaste på marknaden att öppna/stänga vid rengöring. Inga verktyg behövs.

Tillverkad av polyetylen, dubbelväggad med fyllning av PU-skum (termostyp). De är designade för att fästas direkt i mark eller golv, men placeras med fördel 20 cm ovanför mark för optimalt bruk. Anslutning: 1/2" invändig underifrån. Försedd med dräneringshål Ø 90 mm.

Kapacitet: 75 l/min

Storlek (lxbxh): 1003x683x510 mm

I automaterna sitter ett integrerat spolsystem som gör att du med automatens hjälp kan få vatten till rengöring. I botten av automaten sitter dräneringshålet som med sina 90 mm ser till att tömningen av automaten sker snabbt och smidigt.

Andra tittade även på
Populärt i LaGée
Vattenkopp LaGée Polyfast
Vattenkopp LaGée Polyfast
975 :-
(780 :- exkl. moms)
Vattenkopp LaGée Polyflex
Vattenkopp LaGée Polyflex
525 :-
(420 :- exkl. moms)
Rörventil LaGée
Rörventil LaGée
130 :-
(104 :- exkl. moms)
Vattenkopp LaGée Polyflex Plus
Vattenkopp LaGée Polyflex Plus
675 :-
(540 :- exkl. moms)
Skyddsbygel LaGée, medium
Skyddsbygel LaGée, medium
645 :-
(516 :- exkl. moms)
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp