Förstoring av bild

Värmesalva Trikem Radital, 75 ml

Art nr: 1230198
Radital
0 (0)

Trikem Radital är en värmande linimentsalva med en väl avvägd blandning av eteriska och värmande oljor. Uppskattad för sin långtidsverkande värme som är välgörande på hästens ömmande muskler och senor.

119 :-
(95,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-03-18 13:17

Egenskaper för Trikem Radital Värmesalva 75 ml
Trikem Radital Värmesalva har samma grundformulering som Radital Liniment, men här i en lättarbetad salva med svag härlig doft av kanel och kryddnejlika.

Linimentsalva har använts i 1000-tals år för att lindra tillfällig ömhet i muskler, senor och leder. För djur används den ofta för att behandla lokala smärtor eller gallor på hästens eller hundens ben, länd eller rygg. Har mycket god effekt på tillfälliga svullnader och gallor.

Massera in lätt över det ömmande området. Ska endast appliceras på oskadad hud. Iakttag försiktighet vid bandagering. Mängden värmesalva som behövs är högst individuellt. Smörj in med viss försiktighet och öka mängden för större effekt. Värmen kommer efter cirka 5 minuter.

Säkerhetsdatabladet hittar du här!

Andra köpte också