Förstoring av bild

Värmepellets Scandbio, 16 kg (butikspris)

Art nr: 1250091
Scandbio
0 (0)

Värmepellets med en diameter på 6 eller 8 mm, längden får vara max 4 ggr detta mått. Tillverkas av torrt sågspån och har ett högt energivärde.

Pris per helpall i butik (52 säckar): 2495:- inkl. moms 
(48:-/st inkl. moms)


Pris per säck avhämtat i butik:

49 :-
(39,20 exkl. moms)
Jfr pris 3,06 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Endast i butik

Lagerstatus

Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-11-28 07:07

Egenskaper för Värmepellets från Scandbio
Scandbio värmepellets är en 100 % förnybar energikälla. Scandbio värmepellets tillverkas av torrt sågspån, från svenska sågverk, som pressats ihop under högt tryck i produktionsprocessen och resulterar i naturlig energi med högt energivärde. Värmepelletsen innehåller inga tillsatta ämnen utan det är träets eget lim, lignin, som gör att det håller ihop.

Scandbio värmepellets har en diameter på 6 och 8 mm och längden får vara max 4 gånger detta mått. Scandbio köper bara råvara från ansvarsfulla leverantörer som säkerställer återväxten och är certifierade för ett hållbart skogsbruk. Bra för miljön. Bra för nuvarande och kommande generationer.

Scandbio värmepellets uppfyller och överträffar SS 187120 Grupp I.

Leverans 
Pallarna levereras med lastbil och lasts av med truck. Märk ut platsen där du vill ha dina pallar placerade. Leverans sker inom 5 vardagar efter beställningsdag under högsäsong (oktober-april) och inom 10 arbetsdagar under lågsäsong (maj-september). För att du ska veta när leveransen kommer att ske skickas ett SMS till din mobil. Under vintertid ansvarar kunden för snöröjning så att storsäckarna kan ställas av på utsatt plats. Läs gärna våra leveransvillkor

Förvaring 
Pelletsen levereras på pall med hel plasthuv som kan förvaras utomhus men bör skyddas med en presenning mot yttre påverkan som fåglar, nederbörd, UV- ljus etc. Bruten pall ska alltid förvaras inomhus.

Teknisk data 
Diameter: 6 och 8 mm 
Torrhet: ca. 92 % 
Askhalt: < 0,5 vikts % 
Volymvikt: ca. 650 kg/m³ 
Energiinnehåll: 4,8 kWh/kg 
Förpackning: 52 st säckar på pall 
Vikt, säck: 16 kg 
Vikt, pall: 832 kg

För hemleverans se artikelnummer 1250092.

 

 

Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.
 
Hemleverans av värmepellets från Scandbio och BioNorr! Köp online på granngården.se