Gå till huvudinnehållet
Säljs för hemleverans till Västerbotten, Ångermanland, Medelpad, Västmanland, Jämtland, Härjedalen, Hälsingland, Gästrikland, Uppland, Södermanland och Östergötland. Minsta beställningsbara kvantitet är 2 pallar med 52 säckar per pall.

Värmepellets SCA helpall 52 säckar, 8 mm (hemleverans)

Värmepellets med en diameter på 8 mm. SCA värmepellets är en energirik pellets med hög och jämn kvalitet och med värden bättre än Svensk Standard EN ISAO 17225-2, kvalitet A (grupp 1).  

Egenskaper

Energirik värmepellets med hög och jämn kvalitet. SCAs pellets har värden bättre än Svensk Standard EN ISAO 17225-2, kvalitet A (grupp1). Råvaruflödet är noggrant kontrollerat, från skog till såg och färdig pellets och SCAs pelletsprodukter innehåller bara spån som har ett känt och acceptabelt ursprung.

Leveranstid: SCAs pellets levereras inom 10 vardagar. Leveranstiden kan bli längre under vissa perioder, till exempel under sommarhalvåret och vid tillfälliga leveransanhopningar. Leverans kl. 06.00 - 22.00 alla dagar i SCAs val.

Förvaring: Förvara pellets väl skyddat från regn/våta samt på torrt underlag. Pellets är en fuktkänslig produkt med en uppsugningsförmåga på 3 ggr sin egen vikt. Blir pelletsen blöt kommer den att falla sönder. Pellets kan lagras ute om den är väl övertäckt och inte står direkt på marken eller annat fuktigt underlag utan t ex på pall, men var observant på kondens.

Teknisk data

Diameter: 8 mm

Längd: 5-15 mm

Fukthalt: 7 %

Askhalt: < 0,5 %

Volymvikt: ca 650 kg/m

Energivärde: minst 4,9 kWh/kg

Förpackning: 52 st säckar på pall

Vikt, säck: 16 kg

Vikt, pall: 832 kg

  • Egen råvara och egen produktion
  • Hög torrhalt
  • Innehåller inga bindmedel eller tillsatser