Förstoring av bild

Värmepellets helpall, 6 mm, (hemleverans)

Art nr: 1166789
Scandbio
0 (0)

Värmepelletsen har en diameter 6 mm och den tillverkas av torrt sågspån eller kutterspån som pressats ihop under högt tryck.

Zon 1
Skåne, Blekinge, Småland, Halland, Öland, Västergötland, Bohuslän, Dalsland, Närke, Värmland, Dalarna

Just nu är det brist på råvara i hela landet vilket gör att leveranstiden är längre än normalt, förväntad leveranstid är 30 dagar. 

Zon 2
Gästrikland, Hälsingland, Härjedalen, Jämtland, Medelpad, Norrland, Södermanland, Uppland, Västmanland, Västerbotten, Ångermanland, Östergötland

Just nu är det brist på råvara i hela landet vilket gör att leveranstiden är längre än normalt, förväntad leverans är i maj.

Zon 3
Norrbotten

Just nu är det brist på råvara i hela landet vilket gör att leveranstiden är längre än normalt, förväntad leverans är i maj.

Gotland
Tyvärr kan vi inte ombesörja hemleverans på Gotland.
För att köpa värmepellets på Gotland ber vi er besöka butiken i Visby eller Hemse.


Pris per pall hemleverans (inkl. moms):
Zon 1 
Köp 2 pallar: 2550:-/pall 

Zon 2
Köp 2 pallar: 2550:-/pall 

Zon 3 
Köp 2 pallar: 2495:-/pall 

2550 :-
(2040 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Köp 2 pallar för 2550:-/pall

Köp 3 pallar eller fler för 2395:-/pall

För beställning ring 0771 - 222 444

Lagerstatus

Webblager
Beställningsvara
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-04-20 06:59

Zon 1 - Värmepellets från Scandbio
Scandbio pellets är en 100 % förnybar energikälla. Den tillverkas genom att pressa samman restprodukter från skogs- och sågverksindustrin, såsom flis och olika typer av spån. Scandbio köper bara råvara från ansvarsfulla leverantörer som säkerställer återväxten och är certifierade enligt FSC och PEFC. Pellets innehåller inga tillsatta ämnen utan det är träets egen lim, lignin, som gör att den håller ihop. Värmepelletsen uppfyller och överträffar SS 187120 Grupp I. 

Leverans 
Pallarna levereras med lastbil och lastas av med truck. Märk ut platsen där du vill ha dina pallar placerade med Agrols skylt. Skylten tillhandahålls utan kostnad för dig vid din första beställning. Leverans sker inom 5 vardagar efter beställningsdag under högsäsong (oktober-april) och inom 10 arbetsdagar under lågsäsong (maj-september). För att du ska veta när leveransen kommer att ske, skickas alltid ett SMS till din mobil. Under vintertid ansvarar kunden för snöröjning så att pallarna kan ställas av på utsatt plats. Läs gärna våra Leveransvillkor.

Observera att leveranstiden för tillfället är längre än normalt på grund av brist på råvara i hela landet, förväntad leveranstid är 30 dagar.

Förvaring 
Pelletsen levereras på pall med hel plasthuv som kan förvaras utomhus men bör skyddas med en presenning mot yttre påverkan som t ex fåglar, nederbörd, UV- ljus etc. Bruten pall ska alltid förvaras inomhus.

Teknisk data
Diameter: 6 och 8 mm 
Torrhet: ca. 92 % 
Askhalt: < 0,5 vikts % 
Volymvikt: ca. 650 kg/m³ 
Energiinnehåll: 4,8 kWh/kg 
Förpackning: 52 stycken säckar på pall 
Vikt, säck: 16 kg 
Vikt, pall: 832 kg

Zon 2 & 3 - Värmepellets från BioNorr 
Torrhalten är hög vilket innbär att du får mer kWh för pengarna. Vi lämnar dessutom energigaranti om minst 4,9 kWh per kilo. Bionorrpellets består av 100 % rent sågspån från våra norrländska skogar. Råvaran har sitt ursprung i ansvarsfullt skötta skogar enligt FSC:S kriterier för ett uthålligt skogsbruk. BioNorr har kontroll på hela råvarukedjan. Därmed är också slutprodukten bionorrpellets FSC-certifierad.

Leveranstid 
BioNorrs pellets levereras inom 10 vardagar. Leveranstiden kan bli längre under vissa perioder, till exempel under sommarhalvåret och vid tillfälliga leveransanhopningar. Leverans kl. 06.00 - 22.00 alla dagar i SCA BioNorr:s val.

Observera att leveranstiden för tillfället är längre än normalt på grund av brist på råvara i hela landet, förväntad leveranstid är i maj.

Förvaring
Förvara pellets väl skyddat från regn/väta samt på torrt underlag. Pellets är en fuktkänslig produkt med en uppsugningsförmåga på 3 ggr sin egen vikt. Blir pelletsen blöt kommer den att falla sönder. Pellets kan lagras ute om den är väl övertäckt och inte står direkt på marken eller annat fuktigt underlag utan t ex på pall, men var observant på kondens.

Teknisk data
Diameter: 6 och 8 mm 
Längd: 5-15 mm 
Torrhet: ca 93 % 
Askhalt: ca 0,3 vikt% 
Volymvikt: ca 630 kg/m³
Energiinnehåll: 4,9 kWh/kg 
Förpackning: 52 st säckar på pall 
Vikt, säck: 16 kg 
Vikt, pall: 832 kg