Gå till huvudinnehållet

Tvättmedel Kärcher Wood Cleaner Altan/Trä, 3 l

Kärcher Wood Cleaner är ett kraftfullt rengöringsmedel anpassat för trä och kan användas på alla behandlade och obehandlade träytor utomhus.

Egenskaper

Kärcher Wood Cleaner är ett kraftfullt rengöringsmedel anpassat för trä. Det effektiva och skonsamma medlet har en unik 3-i-1 formula som både ger en enastående rengöring och skyddar materialet mot smuts efteråt. Wood Cleaner kan användas på alla behandlade och obehandlade träytor utomhus.

Med 3 liters dunken kan du enkelt fylla på Kärchers 1 liters flaska som passar direkt i Plug & Clean-behållaren på högtryckstvättarna K4-K7 alternativt fylla på behållaren på högtryckstvättarna K2-K3.

Gör så här: Avlägsna flaskans säkerhetskork på 1 liters flaskan. Placera flaskan i Plug & Clean-behållaren på högtryckstvätten. Flaskan går att avlägsna från Plug & Clean-behållaren utan att spilla eftersom flaskan är utrustad med en membrankork. Om högtryckstvätten inte har Plug & Clean häller du istället över rengöringsmedlet från 3 liters dunken i avsedd behållare.

Kärcher

Stort fokus på kvalitet och användarvänliga produkter med smarta funktioner, gör Kärcher till förstahandsvalet för både privatperson och proffs.