Gå till huvudinnehållet

Tryckspruta Gardena, 1,25 l

Gardena Comfort är en flerfunktionell tryckspruta för hem och trädgård. Den mycket bekväma trycksprutan är utrustad med ett ergonomiskt pump- och griphandtag, tydlig nivåindikering och säkerhetsventil.

Egenskaper

Egenskaper för Tryckspruta Gardena 
Ergonomisk tryckspruta med en kapacitet på 1,25 liter, perfekt för användning i trädgården och hemmet. Tack vare det ergonomiska pump- och griphandtaget och den inbyggda absorberingen i handtaget som ger optimal stötdämpning när du pumpar är trycksprutan extra bekväm att använda.

Till skillnad från pumpsprutor måste trycket bara byggas upp i sprutan och sedan räcker det med att trycka på en knapp för att vattna dina växter. Gardenas tryckspruta är utformad för maximalt 3 bars tryck och säkerhetsventilen släpper snabbt på trycket om det skulle behövas.

Nivåindikeringen visar fyllnadsgraden utan att du behöver öppna behållaren och munstycket kan regleras från hård stråle till fin dimma när det behövs. Det praktiska filtret i insugsröret skyddar mot igensättning av munstycket.

Gardena -Pålitliga trädgårdsprodukter för fritidsodlare och proffs.

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner