Gå till huvudinnehållet

Trekkingbälte Non Stop L Blå

Det blåa trekkingbältet är ett snyggt och komfortabelt bälte som lämpar sig för aktiviteter som skidåkning, jogging och fjällvandring!

Produktdetaljer

Trekking belt eller fjällvandring!

drar i kopplet. Med detta bälte kan frustrationen lätt bli till något positivt istället. Bältet har en bred och bra vaddering i ryggen och två benremmar som håller bältet på plats på höfterna, detta ger bra stöd och support för dig, samtidigt som det är skonsamt mot ryggen. Hunden blir lättare att kontrollera, och du får dessutom draghjälp. Trekkingbältet finns i tre storlekar och är justerbart i midja och benremmar. Vill du inte använda benremmarna kan de lätt tas bort. Det blå bältet har dessutom en reflekterande logo och reflekterande ränder för ökad synlighet i mörker.

Storlek: L

Non-stop dogwear

Non-stop dogwear har ett mycket tydligt syfte "Frigör din hunds potential." de lever som de lär och strävar alltid efter att tillverka den alla bästa hundutrustningen. Varumärket grundades 2009 och arbetar med stor erfarenhet, kunskap, passion och djuröga för att utveckla innovativa produkter ur hundens perspektiv. Det ger produkter av högsta kvalitet och funktionalitet.