Gå till huvudinnehållet

Transportbur Gulliver Mega IATA, 81x61x60 cm

Kraftig och stabil transportbur för hundar, perfekt för bil, tåg och flygplan. Buren är IATA-kompatibel och har en maxvikt på 25 kg. Observera att hjulen ej ingår.

Egenskaper

Transportbur Gulliver Mega för hundar är perfekt för bil, tåg och flygplan och gör resan för både dig och din hund till en bekväm och stressfri händelse. Buren är tillverkad av högkvalitativ, solid plast och är utrustad med en metalldörr som öppnas åt sidan och stängs säkert med några enkla handgrepp.

Ett stort antal ventilationshål säkerställer att luftcirkulationen är god. Buren har ett brett, robust handtag på framsidan att dra buren med och levereras med en skål för mat eller vatten som enkelt fästs vid den avtagbara gallerdörren. Dessutom finns två stora förvaringsutrymmen i taket för andra tillbehör.

Transportbur Gulliver är IATA-kompatibel vilket betyder att den överensstämmer med International Air Transport Association djurtransportföreskrifter och är erkänd av nästan alla flygbolag. Buren har måtten 81 x 61 x 60 cm och en maxvikt på 25 kg.

Observera att hjulen inte ingår utan beställs separat.