Gå till huvudinnehållet

Trädgårdsnäring Algomin Ekonäring, 300 kvm

Det självklara valet för dig som vill odla ekologiskt! Algomin Ekonäring är en ren naturprodukt som bidrar till ett ekologiskt kretslopp och är perfekt att använda till bärbuskar, trädgårdsland och allt du odlar för att äta men även till gräsmattan.
Miljömärke Kravmärkt

Egenskaper

Egenskaper för Trädgårdsnäring Algomin Ekonäring

Unna dig att njuta av härliga, näringsrika grönsaker, frukter och bär från din egen trädgård! För dig som vill odla ekologiskt är Algomin Ekonäring det självklara valet. Den hjälper till att återställa en naturlig balans i jorden, ger friska växter och näringsrikare skörd.

Basen i Algomin Ekonäring är havskalk men näringen innehåller även biologisk växtstimulans, aminopuriner, som ger hög grobarhet hos fröet. Ge en dos på våren för bästa möjliga start och följ upp med några doser senare under våren och sommaren.

Algomin Ekonäring är en ren naturprodukt och bidrar till ett ekologiskt kretslopp. Daggmaskar och jordbakterier får de rätta förutsättningarna för att göra jorden porös och omvandla löv och vissna växtdelar till viktig växtnäring. Algomin Ekonäring är därför ett utmärkt kompostmedel.

Trädgårdsnäringen går även bra att använda till gräsmattan när den börjar växa på våren och näringen ger din gräsmatta en välbehövlig energikick efter en lång vintervila samt hjälper till att motverka mossa. 

KRAV-märkt.

Innehåller 

100% havskalk som innehåller många för växterna nödvändiga mikronäringsämnen samt brunalger i form av NutriActiv med aminopuriner och aminosyror.

Kalcium ca 26 %, magnesium ca 1 % samt NutriActiv och mikronärings-ämnen i form av bland annat mangan, koppar, zink, bor, järn,och molybden

pH 8,7

Räcker till cirka 300 m2.

  • Till allt du odlar för att äta
  • Innehåller biologisk växtstimulans
  • Räcker till ca 300kvm