Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Sekatör

På Granngården har vi ett brett utbud av sidoskär-sekatörer som passar alla behov och önskemål. Vårt sortiment består nästan uteslutande av sidoskär-sekatörer, eftersom de är enkla att använda och ger dig möjlighet att enkelt välja hur du vill lägga snittet, vilket är avgörande vid beskärning. Vi erbjuder sekatörer i olika prisklasser och med smarta funktioner som gör att du kan vara extra stark i nyporna, undvika att tappa dem när du arbetar på stegen, eller dra nytta av extra brett gap för att klara även större grenar. Alla våra sekatörer har ergonomiska handtag som passar både små och stora händer perfekt. En sekatör är det perfekta komplementet till din grensax eller häcksax för att hantera olika typer av trädgårdsarbete.

Visste du att vi även erbjuder service för din sekatör? Vi smörjer, justerar och slipar den åt dig. Lämna helt enkelt in din sekatör i någon av våra butiker så löser vi det snabbt och smidigt åt dig. Läs mer om vår sekatörsservice här.

Sekatörer från kända märken

Vi erbjuder sidoskär-sekatörer från välkända märken som Felco, Fiskars och Ryobi, vilket garanterar både kvalitet och prestanda. För den som söker extra kraft och smidighet i sin sekatör har vi också ett urval av batteridrivna alternativ. Vår snabbklippande och kraftfulla batteridrivna sekatör ger dig möjlighet att hantera trädgårdsarbetet effektivt och enkelt. Om du behöver nå höga buskar eller klippa grenar från en trädkrona erbjuder vi även stångsekatörer från Fiskars, som når flera meter upp, vilket gör att du slipper använda en stege varje gång.

Granngården erbjuder marknadens bästa märken inom sekatörer. Köp din sekatör i en av våra butiker eller enkelt online på granngården.se för att ta hand om din trädgård på bästa möjliga sätt.

Kategori & Filter
    • Populära
33 produkter

Visar sida 1 av 2