Gå till huvudinnehållet

Fröer

Visst är det något alldeles extra med egenodlat? Hitta fröer till din odling här!

Att bjuda på sallad från trädgården, smaksätta middagen med chili, plocka kamomill till kvällsteet och njuta av solvarma grönsaker. I Granngårdens sortiment finns fröer som är speciellt framtagna för att passa det nordiska klimatet och som kan odlas både i pallkrage, minidrivhus och miniväxthus och krukor. I vårt breda sortiment hittar du allt från rotfrukter som morot och rödbeta till kryddor, sallat, vackra blommor och kattgräs!

Läs på om fröerna ska förodlas inomhus eller direksås ute i trädgårdslandet. I början är det perfekt att använda små krukor eller pluggbrätten. De små plantorna ska sedan planteras om i en större kruka så de får en fin tillväxt. Tänk på att alla fröer kräver rejält med ljus, finns det inte tillräckligt mycket naturligt solljus så ge dem en växtlampa som hjälper till.

Egenodlat är bäst! Sätt igång att odla grönsaker, tomater, chili, sommarblommor, kryddor eller rotfrukter i trädgård eller inomhus. Hitta information om fröer online på granngården.se och köp i din lokala Granngården-butik!

709 produkter

Visar sida 1 av 24