Gå till huvudinnehållet

Grillar

Att grilla med vänner och familj är ofta det vi alla längtar efter så fort värmen nalkas.

Grillen är en riktig hödpunkt under vår, sommar, semestertider och varför inte även under vintertid. För att sätta extra krydda på dina fina matstunder är en grill av bra kvalitet med rätt grilltillbehör såklart viktigt.

Hos oss på Granngården finns ett brett sortiment av grillar och grilltillbehör som gör det enkelt och minnesvärt att laga mat under sommaren. Du kan köpa grill direkt online på granngården.se med hemleverans eller besöka någon av våra butiker.

Grillar i butik och online på granngården.se

Oavsett vilken typ av grill du söker så hittar du den hos oss på Granngården. Du vet väl att vi hela tiden utökar vårt sortiment av både kolgrillar och gasolgrillar online och i butik? Här på granngården.se hittar du både exklusiva grillar och grillverktyg, men också enklare grillar och grilltillbehör som du kan köpa i din lokala Granngårdenbutik. Du som kund kan dessutom sätta färg på årets grillsäsong genom att välja specialgrillar i flera fina färger. Välj mellan stora eller små grillvagnar, elgrill, klotgrill, kolgrill, gasolgrill, rökgrill och köp till gasol eller grillkol och grillbriketter hos oss på Granngården.

Gasolgrill och kolgrill

Extra bra är vi på grillar på gasolgrill från Landmann och grillar på kolgrill från Landmann och Napoleon. Vare sig du föredrar att grilla med kol eller gasol har vi en grill som passar just dig. Tänk på att smaken på maten kan förhöjas med rätt grillspån, briketter, kol och gasol. I vår grillguide lär vi dig allt du behöver veta för att välja den bästa grillen för just dig.

Grillkol, grillbriketter och grilltillbehör

Bra tillbehör ger ett lyckat grillresultat! Extra stolta är vi över vår Svanenmärkta grillkol som lever upp till hårt ställda krav på råvara och produktion.

Ett annat måste är den digitala termometern som särskilt rekommenderas av vår grillmästare Peter G Nilsson. Han tipsar också om att använda långa grillverktyg så att du inte bränner händerna. Glöm inte grillborstarna för enklare rengöring av grillen och att ha en arbetsyta, förslagsvis ett praktiskt ihopfällbart bord.

Köp grillar och grilltillbehör online på granngården.se eller i butik nära dig. Välkommen förbi för en lyckad grillsommar!

53 produkter

Visar sida 1 av 2