Förstoring av bild

Tillskott Trikem WorkingDog Max Muscle, 600 g

Art nr: 1243243
WorkingDog
0 (0)
Max Muscle är ett komplett tillskott för aktiva hundars uthållighet. Brister på enstaka näringsämnen begränsar inte bara kroppens utveckling och prestation utan kan också långsiktigt vara en del av sjukdomsutveckling och skador.
169 :-
(135,20 exkl. moms)
Jfr pris 281,67 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-07-06 12:01

Tillskott WorkingDog Max Muscle, 600 g
WorkingDog är en serie tillskott speciellt utvecklat för aktiva, arbetande hundar inom jakt, bruk, drag och agility med mera. Hårt arbetande hundar är elitidrottare där långsiktig prestation kräver rätt balans av många näringsämnen, vitaminer, mineraler och spårämnen. Uppstår brister hanterar kroppen med lägre aktivitet och längre återhämtning. Tillför man de ämnen som saknas kommer kroppen att kunna prestera mer under en längre tid.

Aktiva sport- och hobbyhundar har ofta en begränsad tillgång av näringsämnen via sedvanligt foder, i förhållande till prestation och aktivitet. Generellt kräver kroppen mer av alla näringsämnen - inte bara energi, fett och protein - vid träning och högre belastning.

Max Muscle tillför E-vitamin och selen som behövs för att kroppen ska kunna metabolisera E-vitaminen. Lysin och Metionin är viktiga essentiella aminosyror som bl.a bygger upp och reparerar muskler, ben och mjuka vävnader. Selen, Zink och Mangan är spårämnen som behövs i näringsomsättningen och uppbyggnad av muskler. E-vitamin är en viktigt del i rehabilitering av blodkärlen och blodtillförseln till musklerna.

Formulerad i välsmakande och nyttig prebiotisk jästkultur som stabiliserar tarmkulturen och förbättrar näringsupptaget. Innehåller inget socker.

Användning
Max Muscle är främst avsedd för sport- och hobbyhundar inom agility, bruk och lydnad, som tillskott i uppbyggnaden av kondition och muskler samt till de som vill ha högre uthållighet.

Dosering 
Dagligen 5 ml/10 kg kroppsvikt. Strö över fodret.

Innehåll per 5 ml
Kalcium: 145 mg
MSM: 650 mg
E-vitamin: 60 mg
Lecitin: 80 mg
Lysin: 80 mg
Methionin: 80 mg
Selen: 40 mcg
Zink: 2,4 mg
Mangan: 2,4 mg

Populärt i Trikem
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.