Gå till huvudinnehållet

Tillskott Trikem WorkingDog Max GLM+, 450 g

Rent extrakt av grönläppad mussla med näringsämnen för brosk, bindväv, hud och ledvätska. Innehåller en hög halt av glukosaminoglykaner och fettsyrorna ETA, omega-3 och omega-6. Mer

Art.nr : 1243239

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Tillskott Working dog Max GLM+, 450 g
WorkingDog är en serie tillskott speciellt utvecklat för aktiva, arbetande hundar inom jakt, bruk, drag och agility med mera. Hårt arbetande hundar är elitidrottare där långsiktig prestation kräver rätt balans av många näringsämnen, vitaminer, mineraler och spårämnen. Uppstår brister hanterar kroppen med lägre aktivitet och längre återhämtning. Tillför man de ämnen som saknas kommer kroppen att kunna prestera mer under en längre tid.

Tillskottet Max GLM+ är lämpligt som förebyggande underhåll för aktiva hundar. Ämnet chondroitin finns naturlig i extraktet från musslan. Formulerad i välsmakande och nyttig prebiotisk jästkultur stabiliserar den tarmkulturen och förbättrar näringsupptaget.

WorkingDog GLM+ innehåller inget socker och inga dopingsubstanser

Användning
Rekommenderas till yngre hundar i samband med hårdare tävlings- och träningsperioder samt till äldre hundar med begynnande ledstelhet. Tänk på att det bästa skyddet för lederna är vältränade och smidiga muskler!

Dosering 
Dagligen 5 ml/10 kg kroppsvikt. Strö på maten.