Gå till huvudinnehållet

Tillskott Trikem WorkingDog Max Digestive, 600 g

Max Digestive innehåller prebiotisk jästkultur och en rad näringsämnen som stabiliserar och stödjer utvecklingen av en sund tarmkultur för optimalt näringsupptag och en frisk hund. Den rensar också ut toxiska bakterier och bidrar till en jämn, bra konsistens på avföringen. Mer

Art.nr : 1243241

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Tillskott WorkingDog Max Digestive, 600 g
WorkingDog är en serie tillskott speciellt utvecklat för aktiva, arbetande hundar inom jakt, bruk, drag och agility med mera. Hårt arbetande hundar är elitidrottare där långsiktig prestation kräver rätt balans av många näringsämnen, vitaminer, mineraler och spårämnen. Uppstår brister hanterar kroppen med lägre aktivitet och längre återhämtning. Tillför man de ämnen som saknas kommer kroppen att kunna prestera mer under en längre tid.

Lös eller hård avföring är allt vanligare bland hundar. Problemen är ofta foder- och/eller motionsrelaterade och kan vara svåra att rätta till när tarmkulturen har kommit i obalans. Avföringsproblem är en symtom på dålig tarmfunktion, vilket kan påverka näringsupptag och immunförsvar.

Formulerad i välsmakande prebiotisk jästkultur som även tillför nyttiga näringsämnen. MaxDigestive innehåller inget socker.

Registrerad hos Jordbruksverket.

Användning
Ges dagligen till hundar med återkommande avföringsproblem för att stödja utvecklingen av en sund tarmkultur och medverka till att rensa ut toxiska bakterier. MaxDigestive ges under längre period till normal avföring etablerats. Ju längre period hunden haft tarmstörningar desto längre tid tar det också att återställa en varaktigt god tarmkultur.

Dosering
Dagligen 15 ml/20 kg kroppvikt. Strö över maten.

Innehåll per 15 ml
Lecitin: 1000 mg
Kalcium: 500 mg
Jästskal: 1000 mg
Inulin: 1000 mg
Vitamin B1: 50 mg
Loppfröskal: 1500 mg
Vitamin B12: 100 mcg
Vitamin C: 100 mg

Drank
Bentonit
Kalciumkarbonat