Gå till huvudinnehållet

Taksopen

Sopa ditt tak fritt från barr, löv och bullig mossa snabbt, enkelt och säkert!  Med regelbunden sopning av taket så undviker du att mossa börjar växa. 

Egenskaper

Taksopen är ett svenskt patent som består av 6 aluminiumpinnar med specialtillverkade skumgummiborstar. Borstarna är utbytbara och flyttbara så att du enkelt kan ställa in dem för det tak du ska sopa. Teleskopskaftet kan dras ut så att det blir 6 meter långt, vilket gör det enklare för dig att utföra sopningen från marken eller en stege.

När du sopar med Taksopen behöver du inte trycka mot tegelpannorna för att få med dig skräpet. Du lägger bara borsten på taket och drar den neråt. Har du mossklumpar vid kanterna på pannorna så gnuggar du fram och tillbaka med Taksopen tills mossbitarna börjar släppa. Den tunna mossan på 3-4 millimeter är svårare, men den kan ge med sig efter regelbundet sopande under en längre tid.

Det är enklare, säkrare och snabbare att sopa med Taksopen! Taksopen är 85 cm bred och tillverkad i aluminium och rostfritt. 6 st blåa 30 ppi borstar som är den nya standardborsten medföljer.