Gå till huvudinnehållet

Sträckfilm HorseWrap 300 H-WRAP, 2 st

Omfattande forskning vid Sveriges lantbruksuniversitet och praktiska erfarenheter visar att rätt producerat är ensilage ett utmärkt grovfoder för hästar. Ensilering konserverar fodrets näringsinnehåll, och hästarna får under hela året tillgång till ett foder vars egenskaper ligger nära betesgräsets. 

Egenskaper

Egenskaper för Sträckfilm HorseWrap 300 H-WRAP
Trioplast är Europas ledande tillverkare av ensilagefilm och ISO 9001/14001 certifierade. Alla produkter tillverkas givetvis med största möjliga hänsyn till miljön. 

Hanteringen av ensilagebalar är ofta betydligt mer hygienisk än höhanteringen, vilken många gånger är dammig och kan ge både hästarna och den som sköter utfodringen allergibesvär. 

Det ställs andra krav på ensilage till hästar än på ensilage till nötkreatur. TS-halten bör vara 45-65 % till hästar och det ställer högre krav på ensilagefilmens tålighet. Därför har HorseWrap hög punkterings- och rivstyrka och är därmed en extra tålig ensilagesträckfilm. Den är UV-skyddad mot solens nedbrytande strålning. 

HorseWrap är marknadens enda ensilagefilm framtagen och specialanpassad för hästägarnas villkor. Den ser till att hästens grovfoder skyddas optimalt under förvaring och hantering. 

Storlek
250 x 0,025 x 1800 m

Förpackning
2 rullar/fp (48 rullar/pall)
 

  • Extra tålig
  • Hygienisk
  • UV-skyddad

Lantmännen

Lantmännens stora kunskap och närhet till odlingen bidrar till en mer hållbar produktion. Som en omtänksam djurägare strävar du efter att dina djur ska leva ett friskt och sunt liv, och det gör vi också!