Förstoring av bild

Stenmjöl Hasselfors mörkgrå, 20 kg (Butik)

Art nr: 1260014
Hasselfors
0 (0)

Stenmjöl är det perfekta Gör-det-själv-materialet i trädgården. Forma trädgårdsgångar, skapa stensättningar, jordförbättra eller blanda i egen jord.

Du kan även köpa Hasselfors Stenmjöl direkt online här!

79,90
(63,92 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Endast i butik

Lagerstatus

Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-10-01 14:47

Egenskaper för Stenmjöl Hasselfors Mörkgrå
Stenmjölet har en vacker mörkgrå nyans och består av svensk diabas i de finaste kornstorlekarna, 0-6 mm, som uppstår när man krossar berg. Du kan anlägga gångvägar och andra fasta ytor eftersom stenmjöl ger en stabil, hård yta. Stenmjöl är också perfekt när du själv vill göra enklare stensättningar. Egenplockade runda naturstenar kan infogas i stenmjölet och skapa vackra och hållbara kullerstenytor.

Stenmjöl är väldigt praktiskt att ha till hands för att fylla hål och ojämnheter i trädgården. Det ger en stadig fyllning vid små byggprojekt som läggning av rör, sättning av stolpar, fundament och kantlister. För att fylla hål i gräsmattan, blanda gärna upp stenmjölet med Dressjord. Många odlare tycker också att lätta kompostjordar både får mer tyngd och håller fukten bättre om man tillför stenmjöl. Stenmjöl tillför värdefulla mineraler till jorden. Stenmjölet kan därför med fördel blandas ner redan i komposten mellan de olika lagren där det bidrar till en bra struktur.

Tips! Har du en gammal plattsättning kan du snabbt snygga till fogarna genom att sopa ner stenmjöl.

Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.
 
Hemleverans av Stenmjöl online på granngården.se