Gå till huvudinnehållet

Stängselstolpe Octowood Cylinder 80 x 1800 mm, 1-pack (Butik)

Octowood Cylinder Trästolpe är en tryckimpregnerad stängselstolpe av senvuxen jämtländsk fura. Stolparna är av högsta kvalitet, perfekt för till exempel lantdjursstängsel, vilthägn och staket. 

Egenskaper

Octostolpen är en naturprodukt med unika möjligheter. Stolparna är av högsta kvalitet, idealiska till lantdjursstängsel, vilthägn, staket etc. Octostolpen produceras från ett urval av senvuxen Jämtländsk fura. Spetsad i ena änden samt fasad i den andra. Modellerna med den åttkantiga formen gör dessutom att det är enkelt att sätta fast tråd eller isolatorer på stolpen. Det underlättar arbetet för användaren och påverkar inte stolpens kvalitet så hårt, vilket gör att den håller längre. En optimal produkt ur många aspekter.

 

Trästolparna finns i tre utföranden; cylindersvarvade, åttkantiga och åttkantig halv (delad på längden). Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A. På våra stolpar från Octowood lämnar vi 20 års rötskyddsgaranti. Krom- och arsenikfri. 

Egenskaper för Octowood Cylinder Trästolpe

  • Impregneringen på stängselstolparna är gjord enligt Nordiska Träskyddsrådets krav, och enligt svensk standard NTR-A
  • 20 års Rötskyddsgaranti! 
  • Färdigspetsad

Mått:  Ø 80 x 1800 mm

Sälj styckvis.

OBS! Lossningshjälp krävs. 

Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav, och enligt svensk standard NTR-A. 20 års Rötskyddsgaranti! Färdigspetsad. Levereras endast i bunt med 84 st. Lossningshjälp krävs. Längd: 1800 mm Diameter: Ø 80 mm

  • Tryckimpregnerad stolpe av senvuxen norrländsk fura.
  • Färdigspetsaf
  • 84 st/bunt

Octowood -Stängselstolpar av högsta kvalitet

Våra tryckta trästolpar finns i tre utföranden; cylindersvarvade, åttkantiga och åttkantig halv (delad på längden). Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A.