Gå till huvudinnehållet

Stängselstolpe Octowood Cylinder 60 x 1800 mm, 1-pack (Butik)

Octowood Cylinder Trästolpe är en tryckimpregnerad stängselstolpe av senvuxen jämtländsk fura. Stolparna är av högsta kvalitet,idealiska för till exempel lantdjursstängsel, vilthägn och staket. 

Egenskaper

Octostolpen är en naturprodukt med unika möjligheter. Stolparna är av högsta kvalitet, idealiska till lantdjursstängsel, vilthägn, staket etc. Octostolpen produceras från ett urval av senvuxen Jämtländsk fura. Spetsad i ena änden samt fasad i den andra. Modellerna med den åttkantiga formen gör dessutom att det är enkelt att sätta fast tråd eller isolatorer på stolpen. Det underlättar arbetet för användaren och påverkar inte stolpens kvalitet så hårt, vilket gör att den håller längre. En optimal produkt ur många aspekter.

 

Trästolparna finns i tre utföranden; cylindersvarvade, åttkantiga och åttkantig halv (delad på längden). Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A. På våra stolpar från Octowood lämnar vi 20 års rötskyddsgaranti. Krom- och arsenikfri. 

Egenskaper för Octowood Cylinder Trästolpe

  • Impregneringen på stängselstolparna är gjord enligt Nordiska Träskyddsrådets krav, och enligt svensk standard NTR-A
  • 20 års Rötskyddsgaranti! 
  • Färdigspetsad

Mått:  Ø 60 x 1800 mm

Sälj styckvis.

 

  • Tryckimpregnerad stolpe av senvuxen norrländsk fura.
  • Färdigspetsad
  • 126 st/bunt

Octowood

Våra tryckta trästolpar finns i tre utföranden; cylindersvarvade, åttkantiga och åttkantig halv (delad på längden). Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A.