Gå till huvudinnehållet

Stängselstolpe Octowood Åttkantig Ø 60 x 2500 mm (126-pack)

Tryckimpregnerad åttkantig stängselstolpe av senvuxen jämtländsk fura. Octowoods stolpar är slitstarka och har en lång hållbarhet. Finns i fyra olika storlekar.  Mer

Produkten har extra fraktpåslag

Art.nr : 1250905

  • Fri frakt till butik
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper för Stängselstolpe Octowood Åttkantig 2500 mm 
Octostolpen är en naturprodukt med unika möjligheter. Stängselstolparna är av högsta kvalitet och är idealiska för till exempel lantdjursstängsel, vilthägn och staket. Octostolpen produceras från ett urval av senvuxen Jämtländsk fura och är spetsad i ena änden samt fasad i den andra. Modellerna med den åttkantiga formen gör dessutom att det är enkelt att sätta fast tråd eller isolatorer på stolpen. Det underlättar arbetet för användaren och påverkar inte stolpens kvalitet så hårt, vilket gör att den håller längre. En optimal produkt ur många aspekter!

De tryckta trästolparna finns i tre utföranden; cylindersvarvade, åttkantiga och åttkantig halv (delad på längden). Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A. På våra stolpar från Octowood lämnar vi 20 års rötskyddsgaranti. Krom- och arsenikfri. Trästolpar är en säsongsvara - kontrollera med kundtjänst aktuell leveransstatus.

Storlek:
Ø 60 x 2500 mm (säljs i 126-pack
Ø 80 x 2500 mm (säljs i 84-pack)
Ø 100 x 2500 mm (säljs i 55-pack)
Ø 120 x 2500 mm (säljs i 63-pack)

Lossningshjälp krävs
Vid leverans av denna artikel krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Här hittar du produktbladet.