Gå till huvudinnehållet

Stängselstolpe Octowood Åttkantig Ø 60 x 1800 mm (126-pack)

Octowood Trästolpe är en tryckimpregnerad stängselstolpe av senvuxen jämtländsk furu. Octowood Trästolpe är slitstark och har en lång hållbarhet. Mer

Art.nr : 1250896

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

På de färdigspetsade trästolparna fäster du en kluven åttkantig slana. Vill du ytterligare förenkla ditt arbete väljer du en så kallad "laskad" slana, vilket innebär att den är utfasad. Denna lösning innebär dessutom ett ännu snyggare slutresultat. Stängslet kan sedan kompletteras med en elstängseltråd om behov finns. Levereras impregnerat i träskyddsklass A enligt NTR (Nordiska Trädskyddsrådet).

Underhållsfritt och rötbeständigt för många års användning. Octohagen har därmed utmärkta egenskaper för lång och problemfri användning.

Octohagen tillverkas av Octowood och är en naturprodukt med unika möjligheter. Stolpen är tillvekrad av rakvuxen furu, fräst i åttkantig form ur senvuxen norrländskt kärnvirke. Octohagens trästolpar finns i flera olika storlekar.

20 års rötskyddsgaranti! 

Mått: Ø 60 x 1800 mm (säljs i 126-pack)

Millimeteravvikelser kan förekomma

Lossningshjälp krävs Vid leverans av denna artikel krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin Läs mer i våra köpvillkor privatkundköpvillkor företagskund