Förstoring av bild

Stängselstolpe Octowood Åttkantig 80 x 3000 mm, 1-pack (Butik)

Art nr: 1019665
Octowood
0 (0)

Stängselstolpe tillverkad av rakvuxen furu, fräst i åttkantig form ur senvuxen norrländskt kärnvirke.

 

89 :-
(71,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Endast i butik

Lagerstatus

Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-11-16 10:31


Tryckimpregnerade trästolpar 

Octostolpen är en naturprodukt med unika möjligheter. Stolparna är av högsta kvalitet, idealiska till lantdjursstängsel, vilthägn, staket etc. Octostolpen produceras från ett urval av senvuxen Jämtländsk fura. Spetsad i ena änden samt fasad i den andra. Modellerna med den åttkantiga formen gör dessutom att det är enkelt att sätta fast tråd eller isolatorer på stolpen. Det underlättar arbetet för användaren och påverkar inte stolpens kvalitet så hårt, vilket gör att den håller längre. En optimal produkt ur många aspekter. Våra tryckta trästolpar finns i tre utföranden; cylindersvarvade, åttkantiga och åttkantig halv (delad på längden). Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A. På våra stolpar från Octowood lämnar vi 20 års rötskyddsgaranti. Krom- och arsenikfri. Trästolpar är en säsongsvara - kontrollera med kundtjänst aktuell leveransstatus!

Stolparna kan kombineras med två stängselnätsmodeller från Gunnebo, 170 cm eller 208 cm höjd. Stängselstolparna levereras endast i hela buntar. Lossningshjälp krävs.

Längd: 300 cm Diameter: Ø 80 Förpackning: Ø 80 mm i bunt om 84 st

Andra köpte också

Fri frakt till butik
Öppet köp i 30 dagar
Fri retur i butik