Gå till huvudinnehållet

Stängselstolpe Octowood Åttkantig 80 x 1800 mm, 1-pack (Butik)

Octowood Trästolpe är en tryckimpregnerad stängselstolpe av senvuxen jämtländsk furu. Octowood Trästolpe är slitstark och har en lång hållbarhet. Ø 80 x 1800 mm, säljs styckvis. 

Egenskaper

Egenskaper för Stängselstolpe Octowood Åttkantig 80 x 1800 mm
Octohagen tillverkas av Octowood och är en naturprodukt med unika möjligheter. Stolpen är av rakvuxen furu, fräst i åttkantig form ur senvuxen norrländskt kärnvirke. På de färdigspetsade trästolparna fäster du en kluven åttkantig slana. Vill du ytterligare förenkla ditt arbete väljer du en så kallad "laskad" slana, vilket innebär att den är utfasad. Denna lösning innebär dessutom ett ännu snyggare slutresultat. Stängslet kan sedan kompletteras med en elstängseltråd om behov finns.

Levereras impregnerat i träskyddsklass A enligt NTR (Nordiska Trädskyddsrådet). Underhållsfritt och rötbeständigt för många års användning. Octohagen har därmed utmärkta egenskaper för lång och problemfri användning.

Octohagens trästolpar finns i flera olika storlekar.20 års rötskyddsgaranti! 

Mått: Ø 80 x 1800 mm

Säljs styckvis.

 

  • Tryckimpregnerad stolpe av senvuxen norrländsk fura.
  • Färdigspetsad
  • 84 st/bunt

Octowood

Våra tryckta trästolpar finns i tre utföranden; cylindersvarvade, åttkantiga och åttkantig halv (delad på längden). Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A.