Förstoring av bild

Stängselstolpe Octowood Åttkantig 200 cm, 55-pack

Art nr: 1019652
Octowood
0 (0)

Octowood är ett lättmonterat trästängsel bestående av åttkantiga stängselstolpar. Stängselstolpen har en diameter på 100 mm och levereras i bunt om 55 stycken. 

Jämförelsepris/st: 64 :- inkl. moms

 

 

3795 :-
(3036 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Delbetala från 370 :- kr/mån
FRP

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-07-22 14:30

På trästolparna fäster du sedan en kluven åttkantig slana. Vill du ytterligare förenkla ditt arbete väljer du en så kallad "laskad" slana, vilket innebär att den är utfasad. Denna lösning innebär dessutom ett ännu snyggare slutresultat. Stängslet kan sedan kompletteras med en elstängseltråd om behov finns. 

Levereras impregnerat i träskyddsklass A enligt NTR (Nordiska Trädskyddsrådet). Underhållsfritt och rötbeständigt för många års användning. Octohagen har därmed utmärkta egenskaper för lång och problemfri användning. Octohagen tillverkas av Octowood och är en naturprodukt med unika möjligheter. 

Stolpen har en diameter på 100 mm och är av rakvuxen furu, fräst i åttkantig form ur senvuxen norrländskt kärnvirke. Levereras endast i bunt om 55 stycken. 

Octohagens trästolpar finns i flera olika storlekar.

Här hittar du produkter för elstängsel och vanligt stängsel.

OBS! Lossningshjälp krävs. 

Andra köpte också
Fraktpåslag på denna produkt