Förstoring av bild

Stängselstolpe Octowood Åttkantig 100 x 3000 mm, 1-pack (Butik)

Art nr: 1019654
Octowood
0 (0)

Octowood stängselstolpe är tillverkad av rakvuxen furu, fräst i åttkantig form ur senvuxen norrländskt kärnvirke. Stolpen har en diameter på 100 mm och är 3000 mm lång. Säljs styckvis.

Stängselstolpe Octowood Åttkantig 100 x 3000 mm kan även köpas i 55-pack direkt online här.

129 :-
(103,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Endast i butik

Lagerstatus

Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-10-25 07:00

Egenskaper för Stängselstolpe Octowood Åttkantig 100 x 3000 mm 
Octostolpen är en naturprodukt med unika möjligheter. Stolparna är av högsta kvalitet och är perfekt till bland annat lantdjursstängsel, vilthägn och staket. Octostolpen produceras från ett urval av senvuxen Jämtländsk fura. Spetsad i ena änden samt fasad i den andra. Modellerna med den åttkantiga formen gör dessutom att det är enkelt att sätta fast tråd eller isolatorer på stolpen. Det underlättar arbetet för användaren och påverkar inte stolpens kvalitet så hårt, vilket gör att den håller längre. En optimal produkt ur många aspekter.

De tryckta trästolparna finns i tre utföranden; cylindersvarvade, åttkantiga och åttkantig halv (delad på längden). Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A. På våra stolpar från Octowood lämnar vi 20 års rötskyddsgaranti. Krom- och arsenikfri. Trästolpar är en säsongsvara - kontrollera med kundtjänst aktuell leveransstatus!

Stolparna kan kombineras med två stängselnätsmodeller från Gunnebo, 170 cm eller 208 cm höjd.

Mått: Ø 100 x 3000 mm

Säljs styckvis.

Lossningshjälp krävs.

Här hittar du produktbladet.

Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.