Gå till huvudinnehållet

Stängselstolpe Octowood Åttkantig 100 x 2000 mm, 1-pack (Butik)

Octowood är ett lättmonterat trästängsel bestående av åttkantiga stängselstolpar. Stängselstolpen har en diameter på 100 mm och är 2000 mm lång. Säljs styckvis.

Egenskaper

Egenskaper för Stängselstolpe Octowood Åttkantig 100 x 2000 mm
Stolpen har en diameter på 100 mm och är av rakvuxen furu, fräst i åttkantig form ur senvuxen norrländskt kärnvirke. På trästolparna fäster du en kluven åttkantig slana. Vill du ytterligare förenkla ditt arbete väljer du en så kallad "laskad" slana, vilket innebär att den är utfasad. Denna lösning innebär dessutom ett ännu snyggare slutresultat. Stängslet kan sedan kompletteras med en elstängseltråd om behov finns. 

Levereras impregnerat i träskyddsklass A enligt NTR (Nordiska Trädskyddsrådet). Underhållsfritt och rötbeständigt för många års användning. Octohagen har därmed utmärkta egenskaper för lång och problemfri användning. Octohagen tillverkas av Octowood och är en naturprodukt med unika möjligheter. 

Mått: Ø100 x 2000 mm

Säljs styckvis.

Octohagens trästolpar finns i flera olika storlekar.

  • Lättmonterat trästängsel
  • 55 st/bunt

Octowood

Våra tryckta trästolpar finns i tre utföranden; cylindersvarvade, åttkantiga och åttkantig halv (delad på längden). Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A.