Gå till huvudinnehållet

Stalltäcke Hansbo Sport Ultra Light, Orange

Ultra Light från Hansbo Sport är ett ultralätt hästtäcke i 160 gram lättviktsmaterial. Det snygga, bekväma täcket i sportig design är perfekt som stalltäcke men går lika bra att använda som ett foder under ett regn- eller vintertäcke eller som transporttäcke.

Egenskaper

Egenskaper för Stalltäcke Hansbo Sport Ultra Light, Orange
Hansbo Sport Ultra Light är ett extremt lätt hästtäcke i 160 gram lättviktsmaterial med bra passform. Täckets låga vikt gör att det är mycket bekvämt för din häst att bära och rörligheten ökar. Ultra Light har ett andningsbart innerfoder i polyester, 160 gram polyfilling och slitstark nylon på ytterhöljet. Det funktionella täcket är även utrustat med dolda kryssjordar, svanssnöre och elastiska, ställbara bensnören bak.

Hansbo Sport Ultra Light passar perfekt att använda som stalltäcke men går lika bra att använda som ett foder under ett regn- eller vintertäcke eller som ett skönt transporttäcke. Täcket är lätt att tvätta och torkar mycket snabbt och tack vare storleken och den låga vikten minskar behovet av förvaringsutrymme avsevärt.

Färg: Orange

Storlek: 95-165 cm

  • Extremt lätt – ökar hästens rörlighet
  • 160 g stalltäcke som motsvarar ett normalt 250 g i värme
  • Kan också användas som ett foder under ett regntäcke