Gå till huvudinnehållet

Stalltäcke Hansbo Sport Ultra Light, Grön

Hansbo Sport Ultra Light är ett mycket lätt hästtäcke i 160 gram lättviktsmaterial. Det snygga och bekväma täcket i sportig design är perfekt som stalltäcke men går lika bra att använda som transporttäcke eller som foder under ett regn- eller vintertäcke.Finns i flera snygga färger!

Produktdetaljer

Egenskaper för Stalltäcke Hansbo Sport Ultra Light, Grön
Ultra Light från Hansbo Sport är ett extremt lätt hästtäcke i 160 gram lättviktsmaterial. Den låga vikten gör att täcket är mycket bekvämt för din häst att bära och rörligheten ökar. Det funktionella täcket med bra passform har ett andningsbart innerfoder i polyester, 160 gram polyfilling och slitstark nylon på ytterhöljet. Ultra Light är även utrustat med dolda kryssjordar, svanssnöre och elastiska, ställbara bensnören bak.

Hansbo Sport Ultra Light passar perfekt att använda som stalltäcke men det går lika bra att använda som ett skönt transporttäcke eller som ett foder under ett regn- eller vintertäcke. Täcket är lätt att tvätta och torkar mycket snabbt och tack vare storleken och den låga vikten minskar behovet av förvaringsutrymme avsevärt.

Färg: Grön

Storlek: 95-165 cm

  • Extremt lätt – ökar hästens rörlighet
  • 160 g stalltäcke som motsvarar ett normalt 250 g i värme
  • Kan också användas som ett foder under ett regntäcke