Gå till huvudinnehållet

Stallmatta Rubco Comfort, 180 cm

Stallmatta i gummi som säljs på rulle. Mattan är 10 mm tjock och består av två lager nyproducerat gummi med ett robust väv-inlägg. Mattorna håller sig mjuka och behåller formen i årtionden. Observera att stallmattan säljs på rulle per decimeter.Pris per decimeter:

Egenskaper

Egenskaper för Stallmatta Rubco Comfort 
Rubco är ett företag med 25 års erfarenhet inom bland annat gummimattor till kreatur och hästar. Stallmatta Comfort på rulle är 10 mm tjock och består av två lager högkvalitativt nyproducerat gummi med ett robust väv-inlägg som med värme och högt tryck pressats ihop. Gummikvaliteten är avgörande för att mattorna ska vara resistenta mot det slitage de dagligen utsätts för. Med nyproducerat gummi är materialets egenskaper och tekniska kvaliteter bättre än hos produkter av återvunnet material.

Vid användning av stallmatta på rulle skapas inga fogar och springor vilket underlättar vid rengöring av smuts och dynga. En stallmatta medför även att förbrukningen av strömaterial minskar markant. Mattorna håller sig mjuka och behåller formen i årtionden och tack vare mattornas vikt behövs knappt någon förankring alls. 

Gummimattan har 10 års garanti.

Teknisk data
Ovansida: Bubbelprofil 
Undersida: Räfflad botten 
Material: 90 % nyproducerat gummi 
Tjocklek: 10 mm 
Vikt: Ca. 10 kg/m² 
Färg: Svart 
Bredd: 180 cm (kan skilja 2-4 cm)
Längd: Upp till 35 löpmeter/rulle