Gå till huvudinnehållet

Spendopp DeLaval Tri-Fender, 20 l

DeLaval Tri-Fender är ett jodbaserat premiumspendopp speciellt utvecklat för användning i robot. Mjukgörande och extra desinficerande.

Egenskaper

DeLaval TriFender är ett mjukgörande, extra desinficerande och dubbelverkande spenspray/ -dopp med en utomordentlig sprayförmåga. Det jodbaserade spendoppningsmedlet förenar mycket goda hudvårdande egenskaper med effektiv desinfektion. Detta tack vare att Tri-Fender innehåller de patenterade teknikerna I-Tech och ACT. I-tech ger effektiv desinfektion och ACT# Advanced Conditioning Technology bra unik hudvård.

Spendopp Tri-Fender är en välbalanserad produkt med stabil halt fritt jod för snabb, långvarig och fullständig desinfektion och med en mycket god mjukgörande, kosmetisk effekt. pH-värdet ligger nära spenhudens egna och Tri-Fender kan både doppas eller sprays efter mjölkning.

Godkänt av Danska veterinär direktoratet

 2.500 ppm jod

Volym: 20 liter

 

 

DeLaval

DeLavals produkter används i över 100 olika länder inom jordbruk och djurhållning. Allt från stora lantbruk med avancerade maskinparker ner till enkla men rejäla diskborstar som är kända för att hålla, i princip, i all evighet.