Förstoring av bild

Slicksten Granngården Universal, 3 x 2 kg

Art nr: 1179705
Granngården Granngården varumärke
0 (0)

Universal är en svensktillverkad slicksten som består av natursalt och som dessutom är berikad med viktiga spårämnen som magnesium, zink, mangan, koppar, jod, selen och kobolt. Godkänd för konventionell och ekologisk produktion. Säljs i 3-pack.

69,90
(55,92 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-03-18 14:46

Egenskaper för Slicksten Granngården Universal
Salt är ett mycket viktigt näringsämne för djur, och ett av de ämnen som djuren klarar att reglera själva. Det finns ett varierande behov beroende på djurets utfodring, värme, aktivitet, naturlig grovfodervariation osv. Se därför till att djuren har tillgång till saltsten och vatten varje dag. Salt är viktigt för vätskebalansen, förhindrar uttorkning, stimulerar aptit, prestationsförmåga, produktion och avkastning. Salt och mineraler behövs i nästan alla kroppens funktioner, en brist mynnar direkt ut i nedsatt funktion. 

Användning
Stenen får användas i livsmedelsproduktion. Råvaran, tillverkningen, spårbarhet och märkning är godkänd enligt Fodersäkerhetskraven för livsmedelsproduktion och certifierad enligt GMP+. Saltstenen får användas för alla djurslag i ekologiskt jordbruk enligt förordning (EG) 834/2007 och (EG) 889/2008 vilket är de villkor Krav sätter på salt som fodermedel. 

Sammansättning
Natriumklorid, kalciumkarbonat och magnesiumklorid. 

Analytiska beståndsdelar
35,8 % natrium, 0,3 % kalcium, 0,1 % magnesium. 

Säkerhetsdatabladet hittar du här!

Tillbehör