Förstoring av bild

Slicksten Granngården Universal, 10 kg

Art nr: 1233744
Granngården Granngården varumärke
0 (0)
Universal är en svensktillverkad slicksten som består av natursalt. Dessutom är den berikad med viktiga spårämnen som magnesium, zink, mangan, jod, selen och kobolt. Godkänd för konventionell och ekologisk produktion.
Även på pall!
59,90
(47,92 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

10% rabatt när du köper en hel pall!

PALLPRIS: 2 587:- INKL. MOMS

48 st/pall, 53,91:- inkl. moms per st

ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-11-16 18:31

Egenskaper för Slicksten Granngården Universal 
Salt är ett mycket viktigt näringsämne för djur, och är ett av de ämnen som djuren klarar av att reglera själva. Det finns ett varierande behov beroende på djurets utfodring, värme, aktivitet, naturlig grovfodervariation osv. Se därför till att djuren har tillgång till saltsten och vatten varje dag. Salt är viktigt för vätskebalansen, för att förhindrar uttorkning, stimulera aptit, prestationsförmåga, produktion och avkastning.

Användning 
Stenen får användas i livsmedelsproduktion. Råvaran, tillverkningen, spårbarhet och märkning är godkänd enligt Fodersäkerhetskraven för livsmedelsproduktion och certifierad enligt GMP+. Saltstenen får användas av alla djurslag i ekologiskt jordbruk enligt förordning (EG) 834/2007 och (EG) 889/2008 vilket är de villkor Krav sätter på salt som fodermedel.

Sammansättning 
Natriumklorid, kalciumkarbonat och magnesiumoxid.

Analytiska beståndsdelar 
35,8 % natrium, 0,3 % kalcium, 0,1 % magnesium.

Säkerhetsdatabladet hittar du här!

Andra tittade även på
Andra köpte också

Fri frakt till butik
Öppet köp i 30 dagar
Fri retur i butik