Gå till huvudinnehållet

Slicksten Granngården Natursalt, 10 kg

Granngården Natursalt är svensktillverkad av rent natursalt, helt utan tillsatser. Godkänd för konventionell och ekologisk produktion.<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height: normal"><span style="font-size:10.5pt;font-family:"Segoe UI",sans-serif; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-fareast-language:SV">OBS! Vid köp av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. <span style="font-size:10.5pt;font-family:"Segoe UI",sans-serif; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-fareast-language:SV">
Miljömärke Bower

Egenskaper

Egenskaper för Slicksten Granngården Natursalt 
Salt är ett mycket viktigt näringsämne för djur, och det är ett av de ämnen som djuren klarar av att reglera själva. Det finns ett varierat behov beroende på djurets utfodring, värme, aktivitet, naturlig grovfodervariation osv. Se därför till att djuren har tillgång till saltsten och vatten varje dag. Salt är viktigt för vätskebalansen, för att förhindra uttorkning, stimulera aptit, prestationsförmåga, produktion och avkastning.

Användning 
Stenen får användas i livsmedelsproduktion. Råvaran, tillverkningen, spårbarhet och märkning är godkänd enligt Fodersäkerhetskraven för livsmedelsproduktion och certifierad enligt GMP+. Saltstenen får användas för alla djurslag i ekologiskt jordbruk enligt förordning (EG) 834/2007 och (EG) 889/2008 vilket är de villkor Krav sätter på salt som fodermedel.

Sammansättning 
Natriumklorid 

Analytiska beståndsdelar 
Salt (NaCl): 99%
Natrium: 39%


Vid leverans av helpall av denna artikel krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor här.