Förstoring av bild

Slåtterbalk AL-KO BM5001R II, 102 cm

Art nr: 1207332
AL-KO
0 (0)

En extremt lättmanövrerad slåtterbalk med många användningsområden. Slåtterbalken är bland annat utrustad med backfunktion, klippstopp och kantskydd som hindrar bladen från att skrapa mot husväggar och murar.

11995 :-
(9596 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-03-18 07:14

Egenskaper för slåtterbalk AL-KO BM5001R II
Balken är utrustad med en Briggs & Stratton XLS 625 motor och twinhjul. Knivbalken är 102 cm bred. Slåtterbalken har en flexibel gräsavvisare, specialhärdad ESM -kniv med kantskydd och en steglöst höjdreglerbar löpsula.

Det ergonomiskt formade handtaget är höjdreglerbart och vibrationsdämpande för optimal manövrering i terrängen och enkel transport. Tack vare den rörliga gräsavvisande kåpan hamnar inget gräs på täckplåten. Dessutom försvinner gräset lättare från maskinen tack vare det kortare avståndet mellan hjul och balk. Förutom den specialhärdade ESM -kniven med steglöst höjdreglerbar löpsula utmärker sig AL -KO:s slåtterbalk framför allt genom den kapslade medbringaren. Den förhindrar smuts vilket ger en längre livslängd. Tack vare kompletterande tillbehör som snöblad och snökedjor kan slåtterbalken också användas på vintern. På ängar och i ekologiska naturträdgårdar är det viktigt att de maskiner som används är lämpade för ändamålet – AL -KO :s slåtterbalk klipper fodergräs precis lika väl som tjocka vilda växter.

OBS! Levereras omonterad och utan motorolja.

Motoreffekt: 2,4 kW Arbetsbredd: 102 cm Spårvidd: 55 cm Drivhjul: 4.00-6 Vikt: 60 kg