Gå till huvudinnehållet

Sko Blundstone 510 Svart 45

Art.nr:1053275

  • Fynda till bra pris
  • Passa på, snart slut!
  • Sista exen i butik
Med kraftig elastisk resår på båda sidor, och är lätt att dra på och av med hjälp av hankar både fram och baktill. Sulan är olje och syrabeständig med ett kraftigt mönster.

Produktdetaljer

Blundstonefabriken ligger i Australien, där satsar man på kundernas behov, ny teknologi och framförallt bra kvalité. Har man en gång börjat använda bootsen, är man fast. Blundstone Farmarboots blir bekvämare och bekvämare ju mer du använder dom. Med regelbunden rengöring och infettning håller bootsen länge och blir lika mjuk som en "handske". Bootsen tillverkas alltid av läder i högsta kvalité. Blundstone med SPS, ( Shock Protection System ) är en triumf av nytt tänkande. Utmaningen var att uppnå maximal stötminskning när hälen sätts ned. SPS har inga flytande delar, inget inkapslat, varken gel eller luft. Minskar och fördelar trycket på hälen när du går. Färg: svart Storlek: 45

Blundstone

Blundstone kännetecknas av den naturliga, robusta skönheten hos äkta läder samt den otroliga kvaliteten. De blir bara skönare och snyggare ju mer de används! Ett fantastiskt Australiensiskt hantverk med en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1870.