Gå till huvudinnehållet

Ryggspruta Matabi E+ NG New Generation, 15 l

En batteridriven ryggspruta med plasttank som kan fyllas upp till 15 liter. Sprutan har en lätt och ergonomisk design med en genomskinlig tank med nivåmätare.   Mer

Art.nr : 1250508

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Ryggspruta Matabi E+ NG New Generation
Sprutan har ett variabelt arbetstryck som kan ställas in mellan 1,5-3 bar. Det ergonomiska handtaget med inbyggd tryckregulator ger en exakt och likformig sprutning. Ryggsprutan är utrustad med membranpump samt justerbara vadderade remmar och bälte med bärhandtag.

Tanken är utformad för att skydda elsystemet som är enkelt att avlägsna. Ryggsprutan drivs av ett högpresterande uppladdningsbart litiumjonbatteri som är lätt att bära.

Drifttemperatur: 5-40°C
Maximal laddningstid: 5h

Levereras med
14,4 volts batteri och laddare
Ett kitt med munstycken
Sprutskärm
Ergonomiska bärremmar och midjerem
Glasfiberteleskoplans

Förvara utrustningen tom (utan vatten eller kemikalier). Ryggsprutan och batteriet ska förvaras på en ren och torr plats och ej i närheten av direkt solljus eller i för mycket värme eller kyla. Rekommenderad temperatur vid förvaring av ryggsprutan är mellan 5°C och 30°C grader och för batteriet mellan 10°C – 20°C. Förvara utom räckhåll för barn.

För förvaringsperioder längre än en månad, förvara batteriet laddat till hälften, vid låg temperatur och på platser med låg fuktighet. Under längre förvaringsperioder (sex månader eller mer) rekommenderas laddning av batteriet var sjätte månad.

Batteriet får inte lämnas, laddas eller användas i bil eller liknande där temperaturen kan komma upp i 60°C. Ladda endast med tillverkarens laddare och anslut endast laddaren inomhus, på torr plats och utom räckhåll för barn. Använd inte skadade eller modifierade batterier och ersätt batteriet när dess urladdningstid är mycket kortare än den normala.