Gå till huvudinnehållet

Runda upp för barnen i Ukraina

Dela

Granngården har valt att tillsammans med våra kunder hjälpa till genom att skänka insamlade pengar till Rädda Barnen. Allt som kommer in från våra kunder dubblar vi. Tillsammans har vi nu samlat in hela 400 000:- Fantastiskt! Nu fortsätter vi insamlingen i butik – var med och runda upp för barnen i Ukraina du med. Varje krona räknas. Tillsammans gör vi skillnad!

Runda upp för Barnen i Ukraina! Läs mer på granngården.se

Så är du med och bidrar

Vill du vara med och bidra så ber vi dig runda upp ditt belopp när du handlar i butik. Vi kommer skänka lika mycket som kommer in från våra kunder. Hela summan går direkt till barnen i Ukraina. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Fram till 1 maj skänkte ni kunder ca. 200 000:- som Granngården dubblade. Det betyder att 400 000:-  skänktes direkt till Rädda Barnen. Tack! 

HITTA NÄRMSTA BUTIK

Våra tankar går till Ukraina

Våra tankar går till Ukraina. En mardröm har blivit verklighet. Ukrainas medmänniskor fråntas rätten att leva i fred i sitt eget land. Våra tankar går framför allt till Ukrainas barn som nu upplever tragedier vi inte hade kunnat föreställa oss. Granngården har valt att tillsammans med våra kunder hjälpa till genom att skänka insamlade pengar till Rädda Barnen. Vi tackar för alla bidrag vi fått in och ser fram emot fler.

Vårt stöd går till våra medmänniskor i Ukraina, med hopp om en snar fredlig lösning på pågående tragedi.

Hälsningar,
Granngården
 
Klicka på bilden för att förstora den