Förstoring av bild

Röjsåg Stihl FS 460 C-EM KW

Art nr: 1260461
Stihl
0 (0)

Stihl FS 460 C-EM KW är en mycket effektstark 2,2 kW röjsåg med hög komfort. Röjsågen är standardutrustad med sågklinga, M-Tronic, Easy2Start och handtagsvärme.

För avhämtning i butik

10590 :-
(8472 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Delbetala från 936 :- kr/mån
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-05-28 07:12

Jobba med Stihl! 
Stihl tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och är ett av världens mest köpta varumärke inom skog och trädgårdsmaskiner. Vi är därför stolta över att nu kunna erbjuda Stihls produkter i våra butiker. Med dess innovativa lösningar och höga kvalitet är vi säkra på att oavsett om du är hobby- eller proffsbrukare av maskiner kommer du att hitta det du söker hos oss.

Egenskaper för Röjsåg Stihl FS 460 C-EM KW 
Röjsåg FS 460 C-EM KW från Stihl är utrustad med helelektronisk motorstyrning M-Tronic, lättstartsystemet Easy2Start, högeffektivt antivibrationssystem, specialstyre och optimerad 25° vinkel på växeln för röjning och kort riggrör.

Engreppsreglage 
Alla motorns driftslägen sitter samlade i ett och samma handtag vilket innebär att arbetet blir enkelt och bekvämt samtidigt som det höjer säkerheten.

Fjädrande start-/stoppknapp 
Med den fjädrande start-/stoppknappen återgår röjsågen alltid automatiskt till startläge och är alltid startklar. Otroligt enkelt och bekvämt!

Handtagsvärme (W) 
Handtagsvärmen sätts enkelt på och av vid behov via en brytare på vänster handtag och ger mycket hög komfort under de kallare årstiderna.

Interlocksystem 
Eftersom låspinnen kan spärras i ett läge och inte måste hållas fast blir det mycket enkelt att byta skärverktyg.

Kompensator 
Stihl kompensator, ett reglersystem i förgasaren, ser till att bränsle-/luftblandningen alltid är optimal i förhållande till hur nedsmutsat filtret är. Kompensatorn ger optimal effekt med låga utsläpp. Först när 80% av filterytan är ingensatt är det dags att rengöra filtret. Filterrengöringsintervallerna förlängs betydligt och möjliggör långa arbetspass utan avbrott.

Luftfilter med lång driftstid 
Lättillgängligt veckat pappersfilter med stor sammalagda filteryta ger mycket långa rengöringsintervaller. Filtret är lättillgängligt placerat för att arbetsavbrotten ska hållas på ett minimum.

Primer 
Med den manuella bränslepumpen pumpas bensin in i förgasaren med några enkla tumtryck vilket gör att du inte längre behöver rycka i startsnöret för att få fram bensin till förgasaren. Eftersom all överflödig bensin rinner tillbaka ner i tanken finns det ingen risk för överfyllnad.

Röjsele Advance Plus
Extra ergonomisk och bekväm vid röjning i skogen och sågklinga och ger stor rörlighet tack vare fritt hängande benplatta. Mycket lätt. Kan kompletteras med verktygsryggsäck. Selen har komfortkrok för att du snabbt och enkelt skall kunna ta av och på dig röjsågen.

Skyddsglasögon 
För din säkerhet levereras röjsågen med ett par skyddsglasögon. Glasögonen har en bra passform och breda sidoskydd.

Startreglage (M-Tronic) 
Med M-Tronic behöver du inte tänka på om maskinen är kall eller varm vid start, det finns bara ett startläge på startreglaget. Exakt rätt bränslemängd pumpas automatiskt fram. Du behöver inte tänka på någonting vid start utan systemet sköter allt. Det är bara att starta, ge fullgas och köra. Otroligt enkelt, enkelt bekvämt och säkert.

Stihl 2-MIX motor 
Stihls tvåtaktsmotor med 2-MIX teknik ger hög effekt, bra segdragningsförmåga och sparar upp till 20% bränsle jämfört med likvärdiga Stihl tvåtaktsmotorer utan 2-MIX teknologi. Även utsläppen av skadliga ämnen reduceras kraftigt med ända upp till 70% och motorn uppfyller utan problem kraven enligt EU II.

Stihl 4-punkt antivibrationssystem 
På den nya generationen röjsågar från Stihl finns det inbyggda stålfjädrar som antivibrationselement. Dessa stålfjädrar tar upp och reducerar de svängningar som uppstår i motorn och det roterande skärverktyget. Handtagen blir näst intill vibrationsfria vilket ger en mycket bra arbetsmiljö och maskinen blir mycket enkel att köra och styra.

Stihl Easy2Start (E) 
En spiralfjäder mellan linhjulet och vevaxeln lagrar energin och kompenserar krafttopparna från startdraget. Detta resulterar i att du bara behöver hälften så mycket kraft för att dra igång maskinen och hastigheten i själva startrycket kan minskas med hela två tredjedelar.

Stihl M-Tronic 
Helelektronisk tändpunktsreglering och bränsledosering. Motorstyrningssystemet Stihl M-Tronic (M) ger i alla lägen optimal motoreffekt, konstant högstavarvtal och mycket bra acceleration. Systemet har även en minnesfunktion vilket ytterligare förbättrar köregenskaperna. Den manuella förgasarjusteringen är ett minne blott!

Stor bränsletank 
Den transparenta bränsletanken rymmer hela 0,75 l (FS 240 - 460) vilket resulterar i långa arbetspass utan några störande tankstopp. Eftersom tanken är transparent är det enkelt att kontrollera bränslenivån vilket också tar bort onödiga stopp. Den väl tilltagna öppningen gör det lätt att fylla på ny bensin.

Styre 
Ett styre underlättar arbetet och förbättrar ergonomin och är därför det naturliga förstahandsvalet vid arbete över större ytor. Med ett styre kan du arbeta lugnt och metodiskt i stora pendlande rörelser, från sida till sida. Styret kan dessutom justeras efter eget behov.

Verktygslös inställning av styret 
Styret är individuellt justerbart via ett enda vred, helt utan verktyg. Det kan också fällas ner helt mot riggröret i så kallat transportläge.

Vinkelväxel 25° 
På den nya generationen Stihl röjsågar för skogsröjning har vinkelväxeln fått en speciallutning på 25° för att maskinen skall vara optimalt anpassad till röjningsarbetet i skog och mark. Detta gör att arbetskomforten höjs avsevärt.

Vinterläge 
Mycket enkelt system där maskinen snabbt kan ställas om från sommar- till vinterläge. Under den kalla årstiden förhindras på så sätt nedisning av förgasare och luftfilter.

Teknisk data
Cylindervolym: 45,6 cm³ 
Effekt: 2,2/3 kW/hk 
Ljudeffektnivå med metallverktyg: 114 dB(A)
Ljudtrycksnivå med metallverktyg: 102 dB(A) 
Skärverktyg: Sågklinga 200/20 
Tankvolym: 0,75 l
Totallängd (utan skärverktyg): 168 cm
Vibrationer med metallverktyg vänster/höger: 2,4/2 m/s²  
Vikt (tom tank, utan skärverktyg och skydd): 8,5 kg

Andra tittade även på
Röjsåg Stihl FS 460 C-EM K
Röjsåg Stihl FS 460 C-EM K
9590 :-
(7672 :- exkl. moms)
Röjsåg Stihl FS 410 C-EM
Spara 1000:-
Röjsåg Stihl FS 410 C-EM
7590 :- 8590 :-
(6072 :- exkl. moms)
Röjsåg Stihl FS 460 C-EMK
Röjsåg Stihl FS 460 C-EMK
9990 :-
(7992 :- exkl. moms)
Grästrimmer Stihl FS 131
Spara 1200:-
Grästrimmer Stihl FS 131
4990 :- 6190 :-
(3992 :- exkl. moms)
Röjsele Stihl Advance X-Treem
Röjsele Stihl Advance X-Treem
1494 :-
(1 195,20 exkl. moms)
Grästrimmer Stihl FS 89
Grästrimmer Stihl FS 89
3990 :- 4990 :-
(3192 :- exkl. moms)
Populärt i Stihl
Gräs- och häcktrimmer Stihl HSA 25, 10,8 V
Gräs- och häcktrimmer Stihl HSA 25, 10,8 V
1190 :- 1590 :-
(952 :- exkl. moms)
Grästrimmer Stihl FS 50
Spara 600:-
Grästrimmer Stihl FS 50
1990 :- 2590 :-
(1592 :- exkl. moms)
Grästrimmer Stihl FS 55
Grästrimmer Stihl FS 55
2990 :-
(2392 :- exkl. moms)
Batterisåg Stihl MSA 140 C-BQ, 36 V
Spara 600:-
Batterisåg Stihl MSA 140 C-BQ, 36 V
3390 :- 3990 :-
(2712 :- exkl. moms)
Gräsklippare Stihl RM 2 RT
Gräsklippare Stihl RM 2 RT
3990 :- 5990 :-
(3192 :- exkl. moms)
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp