Förstoring av bild

Röjsåg Stihl FS 460 C-EM K

Art nr: 1260460
Stihl
0 (0)

Stark, lättstartad röjsåg för proffs som ställer höga krav på prestanda och driftssäkerhet. En maskin med optimerad lutning på vinkelväxeln för fällning (25°) och en bra sele med fritt hängande puta.

För avhämntning i butik

9590 :-
(7672 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Delbetala från 853 :- kr/mån
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-06-23 06:31

Jobba med Stihl!
Stihl tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och är ett av världens mest köpta varumärke inom skog och trädgårdsmaskiner. Vi är därför stolta över att nu kunna erbjuda Stihls produkter i våra butiker. Med dess innovativa lösningar och höga kvalitet är vi säkra på att oavsett om du är hobby- eller proffsbrukare av maskiner kommer du att hitta det du söker hos oss.
 

Egenskaper för Röjsåg Stihl FS 460 C-EM K

Med M-Tronic som standard får du maximal effekt i alla lägen, låg påverkan på hälsa och miljö, låg bränsleförbrukning och en alltid lika enkel start. Effektiv avvibrering och enkel handtagsinställning ger god ergonomi vid långa arbetspass. 

Engreppsreglage
Samtliga motorns driftslägen sitter samlade i ett och samma handtag. Arbetet blir enkelt och bekvämt samtidigt som det höjer säkerheten.

Fjädrande start-/stoppknapp 
Med den fjädrande start-/stoppknappen återgår maskinen alltid automatiskt till startläge och den är alltid startklar. Otroligt enkelt och bekvämt.

Interlocksystem 
Eftersom låspinnen kan spärras i ett läge och inte måste hållas fast blir det mycket enkelt att byta skärverktyg. 

Kompensator 
Stihl kompensator, ett reglersystem i förgasaren, som ser till att bränsle-/luftblandningen alltid är optimal i förhållande till hur nedsmutsat filtret är. Kompensatorn ger optimal effekt med låga utsläpp. Först när 80% av filterytan är igensatt är det dags att rengöra filtret. Filterrengöringsintervallerna förlängs betydligt och möjliggör långa arbetspass utan avbrott.

Luftfilter med lång driftstid 
Veckat pappersfilter med stor sammalagd filteryta ger mycket långa rengöringsintervaller. Lättillgängligt placerat så att arbetsavbrotten hålls på ett minimum.

Primer 
Med den manuella bränslepumpen pumpas bensin in i förgasaren med några enkla tumtryck. Du behöver inte längre rycka i startsnöret för att få fram bensin till förgasaren. Det är ingen risk för överfyllnad då all överflödig bensin rinner tillbaka ner i tanken.

Röjsele Advance Plus
Ger stor rörlighet tack vare fritt hängande benplatta. Extra ergonomisk och bekväm vid röjning i skogen. Mycket lätt. Nu med komfortkrok för att du snabbt och enkelt ska kunna ta av och på dig röjsågen.

Skyddsglasögon 
För din säkerhet levererar vi alltid med ett par skyddsglasögon. Glasögonen har en bra passform och breda sidoskydd. 

Startreglage
Med M-Tronic behöver du inte tänka på om maskinen är kall eller varm vid start, det finns bara ett startläge på startreglaget. Exakt rätt bränslemängd pumpas automatiskt fram. Du behöver inte tänka på någonting vid start utan systemet sköter allt. Det är bara att starta, ge fullgas och köra. Otroligt enkelt, bekvämt och säkert.

Stihl 2-MIX motor 
Stihls tvåtaktsmotor med 2-MIX teknik ger hög effekt, bra segdragningsförmåga och sparar upp till 20% bränsle jämfört med likvärdiga Stihl tvåtaktsmotorer utan 2-MIX teknologi. Också utsläppen av skadliga ämnen reduceras kraftigt med ända upp till 70% och motorn uppfyller utan problem kraven enligt EU II.

Stihl 4-punkt antivibrationssystem 
På den nya generationen Stihl röjsågar finns det inbyggda stålfjädrar som antivibrationselement. Dessa stålfjädrar tar upp och reducerar de svängningar som uppstår i motorn och det roterande skärverktyget. Handtagen blir näst intill vibrationsfria vilket ger en mycket bra arbetsmiljö och maskinen blir mycket lätt att köra och styra.

Stihl Easy2Start 
En spiralfjäder mellan linhjulet och vevaxeln lagrar energin och kompenserar krafttopparna från startdraget. Resultat: du behöver bara hälften så mycket kraft för att dra igång maskinen och hastigheten i själva startrycket kan minskas med hela två tredjedelar.

Stihl M-Tronic 
Helelektronisk tändpunktsreglering och bränsledosering. Motorstyrningssystemet Stihl M-Tronic ger i alla lägen optimal motoreffekt, konstant högstavarvtal och mycket bra acceleration. Dessutom har systemet en minnesfunktion, vilket ytterligare förbättrar köregenskaperna. Den manuella förgasarjusteringen är ett minne blott.

Stor bränsletank 
Den transparenta bränsletanken rymmer hela 0,75 l, vilket ger långa arbetspass utan att du blir störd. Bränslenivån är enkel att kontrollera eftersom tanken är transparent vilket också tar bort onödiga stopp. Det är dessutom enkelt att fylla på ny bensin i den väl tilltagna öppningen.

Styre 
Ett styre underlättar arbetet och förbättrar ergonomin och är det naturliga förstahandsvalet vid arbete över större ytor. Med ett styre kan man arbeta lugnt och metodiskt i stora pendlande rörelser, från sida till sida. Styret kan också justeras efter eget behov.

Verktygslös inställning av styret 
Styret är individuellt justerbart via ett enda vred, helt utan verktyg. Det kan också fällas ner helt mot riggröret i sk. transportläge.

Vinkelväxel 25° 
På den nya generationen Stihl röjsågar för skogsröjning har vinkelväxeln fått en speciallutning på 25° för att maskinen ska vara optimalt anpassad till röjningsarbetet i skog och mark. Arbetskomforten höjs avsevärt.

Vinterläge 
Mycket enkelt system där maskinen snabbt kan ställas om från sommar- till vinterläge. På så sätt förhindras nedisning av förgasare och luftfilter under kallare årstider.

Tekniska data 
Cylindervolym: 45,6 cm³ 
Effekt: 2,2/3 kW/hk 
Ljudeffektnivå med metallverktyg: 113 dB(A) 
Ljudtrycksnivå med metallverktyg: 101 dB(A)
Skärverktyg: Sågklinga 200/20 
Tankvolym: 0,75 l
Totallängd: 168 cm
Vibrationer med metallverktyg - vänster/höger: 2,4/2 m/s² 
Vikt: 8,4 kg

Andra tittade även på
Röjsåg Stihl FS 410 C-EM
Spara 1000:-
Röjsåg Stihl FS 410 C-EM
7590 :- 8590 :-
(6072 :- exkl. moms)
Röjsåg Stihl FS 460 C-EMK
Röjsåg Stihl FS 460 C-EMK
9990 :-
(7992 :- exkl. moms)
Grästrimmer Stihl FS 131
Spara 1200:-
Grästrimmer Stihl FS 131
4990 :- 6190 :-
(3992 :- exkl. moms)
Röjsåg Stihl FS 460 C-EM KW
Röjsåg Stihl FS 460 C-EM KW
10590 :-
(8472 :- exkl. moms)
Röjsåg Stiga SBC 226 JD
Röjsåg Stiga SBC 226 JD
1995 :-
(1596 :- exkl. moms)
Grästrimmer Stihl FS 89
Grästrimmer Stihl FS 89
3990 :- 4990 :-
(3192 :- exkl. moms)
Populärt i Stihl
Gräs- och häcktrimmer Stihl HSA 25, 10,8 V
Gräs- och häcktrimmer Stihl HSA 25, 10,8 V
1190 :- 1590 :-
(952 :- exkl. moms)
Grästrimmer Stihl FS 50
Spara 600:-
Grästrimmer Stihl FS 50
1990 :- 2590 :-
(1592 :- exkl. moms)
Grästrimmer Stihl FS 55
Grästrimmer Stihl FS 55
2990 :-
(2392 :- exkl. moms)
Trimmertråd Stihl 2,0 mm, 15,3 m
Trimmertråd Stihl 2,0 mm, 15,3 m
45 :-
(36 :- exkl. moms)
Trimmertråd Stihl 1,6 mm
Trimmertråd Stihl 1,6 mm
129 :-
(103,20 exkl. moms)
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp