Gå till huvudinnehållet

Robotgräsklippare Stihl RMI 632.1

Nyhet Robotgräsklippare iMow RMI 632.1 klipper gräsmattor upp till 3000 m² med perfekt resultat. Har en klippbredd på 28 cm och klarar sluttningar upp till 45%. Mer

Art.nr : 1267178

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Låt Grannhjälpen ta hand om installationen åt dig!
Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland. För dig som installerar roboten själv behöver ett monteringskit köpas till.

Egenskaper för Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632.1

Låt robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632.1 sköta gräsklippningen åt dig! Robotklipparen är utrustad med ett effektstarkt Lithium-Ion batteri och är perfekt för gräsmattor upp till 3000 m². Bioklippsystemet finfördelar gräsklippet och återför det till din gräsmatta som värdefull naturlig gödsel och fukt vilket ger en tät och frisk gräsmatta. iMow RMI 632.1 har kort klipptid per vecka och klarar lutningar upp till 45%. Vid kontakt med ett föremål på gräsmattan känner de integrerade sensorerna i kåpan av stöten och ser till att roboten tar en annan väg. Du programmerar enkelt din iMow i den inbyggda och mycket tydliga LCD-displayen som dessutom är uttagbar för maximal bekvämlighet.

Levereras med dockningsstation, 4 fästpinnar och iMOW-linjal.

Teknisk data
Motortyp: Borstlös
Batteri: Lithium-Ion 29V - 4,5 Ah
Typ av kniv: Traditionell gräsklipparkniv
Klippyta (+/- 20%): 0-3000 kvm
Klippbredd: 28 cm
Klipptid: 35 min
Laddtid: 60 min
Max lutning: Upp till 45%
Höjdinställning: 20-60 mm
Fjärrstart: Nej
Larm: Ja - PIN-kod
Vädertimer: Ja - regnsensor
 
Stihl iMow RMI 632.1 säljs exklusive installationsmaterial, vill du installera din robotgräsklippare själv utan hjälp från Grannhjälpen behöver ett monteringskit köpas till.

Tänk på igelkottarna!
För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL. Bolaget är marknadsledande i flera av sina produktområden och varumärket är idag synonymt med hög kvalitet och maskiner för proffs och konsument.