Gå till huvudinnehållet

Robotgräsklippare Stihl RMI 632.0 PC

En stark, effektiv och smart robotgräsklippare som klipper gräsytor upp till 5000 m². Stihl iMow RMI 632.0 PC kan enkelt styras direkt i din telefon.  Mer

Art.nr : 1266327

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Låt Grannhjälpen hjälpa dig med installationen! 
Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg samt på öar med broförbindelse. För dig som installerar roboten själv behöver ett monteringskit köpas till. 

Egenskaper för Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632.0 PC 
Stihls starka, uthålliga och effektiva robotgräsklippare iMow RMI 632.0 PC klipper helt på egen hand gräsmattor upp till 5000 m² med perfekt klippresultat. Den smarta robotklipparen har inbyggd kommunikation och kan också enkelt styras direkt i din smarttelefon eller surfplatta via iMow-appen, oavsett var du är eller vilken tid på dygnet det är.

Eftersom gräsmattor sällan är helt plana har iMow RMI 632.0 PC utrustats med Adaptive Slope Speed-teknologi som automatiskt anpassar hastigheten efter gräsmattans lutning och robotgräsklipparen klarar sluttningar upp till 45% utan problem. Den solida biokniven finfördelar gräset så att din gräsmatta både blir tätare och grönare.

Tack vare en integrerad regnsensor i kombination med online väderprognoser känner iMow själv av när förhållandena är som bäst för att klippa gräset. Inbyggda sensorer i den rörliga kåpan skyddar mot väder och hinder på gräsmattan och så snart robotklipparens sensorer registrerar en kontakt väljer klipparen en annan väg.

Teknisk data 
Gräsyta: upp till 5000 m²
Maximal lutning: 45% 
Klippbredd: 28 cm 
Klipphöjd: 20-60 mm, 20 steg 
Klipptid (ø per vecka): 50 tim 
Vikt: 14 kg

För dig som installerar roboten själv behöver ett monteringskit köpas till. 

Tänk på igelkottarna! 
För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

Denna produkt är märkt med:

explosive logo

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL. Bolaget är marknadsledande i flera av sina produktområden och varumärket är idag synonymt med hög kvalitet och maskiner för proffs och konsument.