Gå till huvudinnehållet

Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632.1 PC

Stihl iMow RMI 632.1 PC är en appstyrd robotgräsklippare för riktigt stora gräsytor upp till 5000 m2 och som klarar lutningar upp till 45 %. Mer

Art.nr : 1267180

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Låt Grannhjälpen ta hand om installationen åt dig!
Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland. För dig som installerar roboten själv behöver ett monteringskit köpas till.

Egenskaper för Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632.1 PC
Stihl iMow RMI 632.1 PC är en robotgräsklippare för riktigt stora gräsytor upp till 5000 m2. Du styr och kontrollerar enkelt och bekvämt din robot via mobiltelefon eller surfplatta var du än befinner dig. Roboten har dessutom en inbyggd, mycket tydlig LCD-display som är uttagbar för bekväm programmering. Vid kontakt med eventuella hinder känner de integrerade sensorerna i kåpan av föremålet och ser till att robotgräsklipparen ändrar riktning.

  • Appstyrd robotgräsklippare
  • För gräsytor upp till 5000 m2
  • Klipper med bioklippteknik
  • Klarar lutningar upp till 45 %
  • Mycket enkel programmering, uttagbar display

Levereras med dockningsstation, 4 fästpinnar och iMOW-linjal.

Teknisk data
Motortyp: Borstlös
Batteri: Lithium-Ion 29V - 6,8 Ah
Typ av kniv: Traditionell gräsklipparkniv
Klippyta (+/- 20%): 0-5000 kvm
Klippbredd: 28 cm
Klipptid: 50 min
Laddtid: 60 min
Max lutning: Upp till 45%
Höjdinställning: 20-60 mm
Fjärrstart: Ja
Larm: Ja - PIN-kod
Vädertimer: Ja - regnsensor

Stihl iMow RMI 632.1 PC säljs exklusive installationsmaterial, vill du installera din robotgräsklippare själv utan hjälp från Grannhjälpen behöver ett monteringskit köpas till.

Tänk på igelkottarna! 
För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL. Bolaget är marknadsledande i flera av sina produktområden och varumärket är idag synonymt med hög kvalitet och maskiner för proffs och konsument.